Stella Mccartney lanseaza o gama de produse biologice

.

Stella Mccartney lanseaza o gama de produse biologice

Stella Mccartney lanseaza o gama de produse biologice


Pe piata produselor de ingrijire, un nou trend isi traieste perioada sa de glorie. Asistam la aparitia unei generatii green trandy’ care militeaza pentru folosirea doar a acelor linii de produse care contin substante naturale. Laboratoarele in care se cauta retetele miraculoase pun mare pret pe extractele de plante sau flori.

Acestei directii i se inscrie si creatoarea engleza, Stella Mccartney care a lansat recent gama Care’, compusa din produse bio, 100%.

Crescuta intr-o ferma biologica, Stella a acordat o atentie aparte dezvoltarii acestei linii de produse.


Dintr-o grija speciala, a fost creata o gama de produse destinatate infrumusetarii, gama in care se regasesc doar ingrediente naturale.

Care’ vine pe piata cu o spuma si un lapte demachiant, dar si cu un tonifiant ce contine extracte florale. Gama de produse bio este completata cu o crema hidratanta. Extractele din struguri, trandafir salbatic, ceai verde sau soia garanteaza un adevarat rasfat pentru piele. Nu in ultimul rand, Care’ contine si produse de tip elixir, bazate pe combinatiile dintre musetel, arnica, omega 3, acizii grasi esentiali sau atat de binefacatoarea vitamina C.


Si cum ambalajul nu poate fi nicidecum neglijat, magicele retete propuse de Stella vin in flacoane albe, mate, atent cizelate de designeri.

de Florentina Liutic.