Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: "A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă"

 Dumba Gabriela
.

Puțină lume știe cum a început povestea de dragoste dintre Anca Țurcașiu și soțul ei, aflați acum în prag de divorț. În urmă cu 22 de ani, cei doi s-au cunoscut în America, iar cea care a pus cărămida de temelie a căsniciei lor a fost regretata Stela Popescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Stela si Arsinel aveau prieteni care ii asteptau si ii luau imediat acasa. Dar, pe mine… Pana la urma, m-a luat cineva acasa. Doar ce isi luasera masina de spalat si nu stiau sa o foloseasca. I-am rugat sa imi permita sa imi spal si eu hainele. Foarte amabili, le-au luat si le-au bagat in masina. Hainele mele erau colorate si negre si le-au spalat la 100 de grade… Asa ca aratau ca naiba.', a dezvăluit Țurcașiu într-un interviu, acum câțiva ani.

A trebuit sa iau un trening de la ei. Era cu doua numere mai mic. Nu vreti sa stiti cum aratam. M-am urcat in autocar si asa am mers. La primul popas, am coborat…Atunci l-am vazut pentru prima data pe Cristian. El o cunostea pe Stela si s-au imbratisat. Atunci m-am uitat sa vad daca are verigheta. A fost pentru prima data in viata mea cand m-am uitat la un barbat sa vad daca are verigheta', a mai spus Anca.

Anca-Turcasiu-4-1Anca-Turcasiu-4-1

Într-un alt interviu, Țurcașiu a mărturisit: Ne-am indragostit nebuneste, dupa patru zile de iubire torida la Los Angeles, ne-am scris vreo doua luni scrisori de iubire, iar el s-a hotarat sa vina aici….Cristi e un tip foarte tanar in toate, foarte expansiv, danseaza, traieste din plin, se bucura pe fata de orice. Vine acasa, da muzica la maximum… Iar eu, de unde pana sa-l cunosc nu ieseam in nici o discoteca, acum particip cu bucurie la toate distractiile, chiar imi place. Profitam de fiecare zi, de fiecare clipa ca sa ne facem viata un pic mai frumoasa'.

„Viața îți oferă lecții de învățat!”

Vestea că mariajul lor nu mai merge a fost dată de Anca Țurcașiu, pe Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!. Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!', a postat Țurcașiu.

„Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!', a încheiat Anca. 

La rândul său, medicul Cristian Georgescu nu a vrut să dea vreun detaliu despre despărțire, dar nici nu a negat spusele soției lui, potrivit click.ro „Prefer să nu comentez deloc acest subiect', a declarat Cristian Georgescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton