Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19: "A luat virusul din spital!"

.

Ștefan Stan și soția lui au avut COVID-19, iar cântărețul crede că au luat virusul din spital. În luna ianuarie, Simona, soția lui Ștefan, a fost internată cu fiica lor și artistul crede că în spital s-a infectat pentru că ei nu ieșeau decât foarte rar din casă și nu aveau de unde să ia din altă parte coronavirusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan și Simona s-au cununat civil în anul 2019 și au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut. Simona a născut o fetiță, pe nume Elif, care a avut o problemă de sănătate în primele zile de viață. Soția lui Ștefan Stan s-a internat cu ea în spital și cu această ocazie s-ar fi infectat și cu virusul SARS-CoV-2.


La revenirea acasă a Simonei, Ștefan Stan a luat și el COVID-19, însă amândoi sunt bine acum.

„După ce s-a născut Elif, la o lună a avut problema cu refuxul și a trebuit să stea fetița în spital cu Simona, și de acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus. Nu avea de unde să-l ia. Eu nu am ieșit afară. La magazin mergeam la colț.


Am făcut amândoi febră, 38.7 eu și 39,7 ea. Eu am răcit la cap, ea avea gâtul roșu. Am dat cu carmol, apă fierbinte, ampicilină. Ne-am pus pe picioare în două zile. După o săptămână nu mai avea gust, tăia ceapa și nu lăcrima.

Au venit niște medici acasă, am niște prieteni, ne-au consultat. Nu ne-am mai dus la spital’, a declarat Ștefan Stan la emisiunea ‘Exclusiv VIP’, de la Prima TV.

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui:I-am oferit inelul care a fost al mamei mele


Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:„Era studentă. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cucerit-o Stefan Stan pe Andreea Mantea

Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui

Ștefan Stan s-a însurat în secret cu aleasa inimii sale. Artistul și-a cerut iubita de soție într-un mod extrem de emoționant – i-a oferit Simonei inelul mamei lui, care s-a stins din viață cu trei săptămâni înainte de cununia lor.


Cu puțin timp înainte de a face marele pas, Ștefan Stan le-a oferit un indiciu fanilor săi de pe rețelele de socializare, postând data și ora la care urma să aibă loc evenimentul, fără a da însă alte detalii – „12:00/14/2019. Evenimentul s-a petrecut în cea mai mare discreție, în prezența prietenilor apropiați.


Simona a avut probleme cu sarcina

La începutul lunii octombrie Ștefan Stan și-a transportat de urgență soția la spital, deoarece Simona dădea semne că ar urma să nască, deși termenul era în noiembrie. Artistul a trecut prin momente dificile, când soția lui a început să aibă simptome similare începerii travaliului. Speriat, artistul a dus-o imediat la spital pe Simona.

Din fericire, nașterea nu s-a declanșat, însă soția lui Ștefan Stan a
mai rămas o vreme internată, fiind monitorizată și aflându-se sub
perfuzii.