Ștefan Manolache, fostul Andreei Antonescu, a fost părăsit de iubita însărcinată

.

În pragul Crăciunului și cu puțin timp înainte de a deveni tată, Ștefan Manolache a fost părăsit de iubita însărcinată. Fostul Andreei Antonescu nu prea are noroc în dragoste și iată că nici această relație, despre care se credea că îl poate „cuminți”, nu a mers.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Manolache a fost părăsit de Andreea Ardelean, tânăra care îl va face tată în curând, însă nu se știu motivele pentru care s-a ajuns aici și în prag de Sărbători.


Se pare că Alexandra este cea care a decis să pună capăt relației cu cel supranumit ‘Prințișorul taxiurilor’. ‘S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină. Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o sa facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic’, a declarat o persoană din anturajul lui Ștefan Manolache pentru cancan.ro.


Ștefan Manolache este un adevărat Don Juan

Ștefan Manolache este un adevărat cuceritor și umblă vorba prin oraș că nu există fată pe care să pună ochii și care să nu-i cadă în brațe ulterior. Poate și pentru că este un prinț. Al taxiurilor, așa cum i se spune în lumea mondenă, dar prințul e prinț.


Andreea Antonescu este una dintre cele mai recente cuceriri ale sale, de care s-a despărțit însă în această primăvară, după șase luni de relație. Povestea lor de dragoste a fost una cu năbădăi, iar despărțirea una cu scandal. A implicat Poliție și ulterior și acuzații de infidelitate. ‘Atunci când era cu el, a prins-o că vorbea la 3-4 dimineața prin mesaje cu Flick și Mihai Bendeac. Când și-a luat amendă (n.r. Andreea Antonescu) că a sunat la 112, tot Ștefan a plătit-o. E de domeniul trecutului Andreea, nu vrea să își mai aducă aminte de ea’, au declarat surse din apropierea Andreei Antonescu, pentru tacataca.ro în această vară.


În trecut, Ștefan a fost într-o relație cu o cunoscută vloggeriță de la noi din țară, Ioana Grama. Ba chiar mai mult, acesta a cerut-o în căsătoria pe Ioana. Relația lor s-a terminat în momentul în care frumoasa șatenă a aflat faptul că a fost înșelată.

‘Prințișorul taxiurilor’ se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ‘Bravo, ai stil!’, Ștefan Manolache a combinat-o’ pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman.


Citește și:

Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor'. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Teo Trandafir, despre Revoluție: „Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Eram schilodită și nu eram singura'

Cumnata Monicăi Anghel, fostă balerină la ‘Surprize, Surprize’, a făcut dezvăluiri despre întâlnirea cu J.R. Ewing din Dallas: „Se uita admirativ'