Stefan Banica si Marius Moga au aflat “Ce e dragostea?”

.

De curand, la Palatul Snagov, au avut loc filmarile celui mai nou videoclip semnat Stefan Banica, pentru noul single Ce e dragostea?'.

 


Piesa va fi inclusa pe noul album al lui Stefan Banica – Altceva’ – ce va fi lansat in partea a doua a lunii octombrie si care va fi promovat in  cadrul turneului cu acelasi nume incepand cu 27 octombrie la Constanta.

 

„Ce e dragostea’ este o colaborare inedita intre Stefan Banica si Marius Moga.

„Ce e dragostea?' este o piesa nou-nouta de pe cel de-al 14-lea album de autor din cariera mea. Atat piesa, cat si clipul sunt o colaborare Stefan Banica – Marius Moga, o colaborare inedita, cu influente R&B. Ideea ne-a venit dintr-o joaca, apoi am intrat in studio si ne-am pus pe treaba. E adevarat ca suntem din doua generatii diferite, dar ne leaga pasiunea pentru muzica si asta e cel mai important. ' a declarat Stefan Banica.


 

Ce e dragostea?’, in regia lui Iulian Moga, este un videoclip de imagine. Conceput intr-o cheie dramatica, clipul pune in valoare versurile piesei, iar personajele rememoreaza momente ale unei relatii apuse si regretul de a intelege abia la final ce e dragostea cu adevarat. E ca si cand ai pierdut momentul sa te urci in trenul vietii,  pe care, poate, nu-l vei mai prinde niciodata.

 

Noul single Ce e dragostea?’, videoclipul acestuia, dar si materialul discografic Altceva’ vor fi lansate spre sfarsitul lunii octombrie.