Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva!

 Adina Rosetti
.

Ştefan Bănică a declarat, miercuri, pentru agenţia MEDIAFAX, că se află la începutul unei relaţii cu cântăreaţa Lavinia Pârva, artistul afirmând că este o persoană liberă şi „este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii”.

 

Stefan Banica

 

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Ştefan Bănică, miercuri, pentru agenţia MEDIAFAX.

La începutul acestui an, Ştefan Bănică şi Andreea Marin s-au despartit, după şapte ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton