Ștefan Bănică a postat prima poză alături de Lavinia Pârva, după 8 ani de relație! Fanii au reacționat: "Cea mai frumoasă femeie din viața ta!"

 Dumba Gabriela
.

După opt ani de relație, Ștefan Bănică și-a luat inima în dinți și a postat o primă poză oficială, cu Lavinia, pe contul său de Instagram. Fotografia a atras peste 12 mii de aprecieri, în primele ore și sute de comentarii din partea fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Poza postată de Ștefan Bănică este însoțită de un mesaj simplu, „Noi…” și a primit rapid peste 12.000 de aprecieri pe Instagram. Imaginea a fost urcată și pe contul său de Facebook, acolo unde fanii au lăsat comentarii numeroase, toate cu aprecieri și complimente.

„Parcă sunteți în Liceenii! Păcat că acei ani nu se mai întorc. Aveți grijă unul de celălalt și iubiți-vă, că viața este scurtă!”, a comentat o doamnă.

„Un duet împreună pe când?”, este curios un alt fan.

„Cea mai frumoasă și mai finuță femeie din viața ta!”, este de părere un alt fan.

Ștefan-Bănică-și-Lavinia-Pârva-moment-de-mii-și-mii-de-likeur-1Ștefan-Bănică-și-Lavinia-Pârva-moment-de-mii-și-mii-de-likeur-1

Lavinia și Ștefan sunt împreună de mai bine de opt ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare discreție în Bulgaria, la malul mării. În mai 2019, cântăreața l-a făcut tată pe Ștefan pentru a treia oară, însă aceasta este prima lor fotografie împreună. Au mai fost surprinși de paparazzi în decursul relației, însă niciodată până acum nu au postat o poză oficială împreună, nici Lavinia, nici Ștefan.

Înainte ca cel de-al treilea copil să pășească pe această lume, artistul dădea semne de îngrijorare, spunând la Antena 1 că va fi greu la început cu cel mic, dar consolare îi e gândul că a mai trecut de două ori prin această experiență.

„Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu', povestea Ștefan Bănică Jr.

„Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?'

A fost întrebată Lavinia într-o emisiune TV. Artista a fost categorică și a precizat că Ștefan Bănică Jr. este primul bărbat alături de care are o relație cu adevărat serioasă: „Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan', a spus Lavinia Pârva.

În egală măsura, ea a demontat și mitul potrivit căruia Ştefan Bănică Jr. ar fi un bărbat agresiv.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )', a conchis Lavinia Pârva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton