Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze intime: „Dacă un pupic înseamnă înșelat…”

.

Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu au făcut primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze demne de doi iubiți, pe balcon. Atât Călin Hagima, cât și fosta jurnalistă neagă faptul că între ei ar fi vorba despre un „amantlâc'. Totuși, prin spusele ei, bruneta pare să confirme faptul că a avut loc un „pupic' între ei. Iată ce decizie a luat afaceristul, după ipostazele controversate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, și Ioana Popescu au oferit primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se în balconul apartamentului în care ea locuiește. Recent, cei doi au fost protagoniștii unor ipostaze ce au stârnit numeroase controverse. Toată lumea a început să-și ridice semne de întrebare, mai ales după ce paparazzii i-au văzut pupându-se, lucru ce pare a fi confirmat și de brunetă prin spusele ei.

De curând, Cancan.ro a postat o serie de informații și de imagini „bombă’ cu soțul Roxanei Nemeș, un afacerist originar din Cluj-Napoca, și Ioana Popescu, cunoscută ca sexy-ziaristă sau „devoratoarea de fotbaliști’. Călin Hagima a fost surprins chiar în cartierul Berceni din Capitală în care locuiește bruneta. Aceștia au fost văzuți pe balcon în timp ce se sărutau.


Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă.A fost cumpărată la reduceri

Citește și: De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret:„Am vrut să…’

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:'El e tată, dar are alt copil'

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte invitații, la nunta lui George Simion.Accesoriile obligatorii pentru toți cei care vin la eveniment

Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze demne de doi iubiți


Călin Hagima a ajuns în fața blocului Ioanei Popescu cu o mașină decapotabilă. Conform sursei citate, întâlnirea lor a durat jumătate de oră. După ce și-a parcat autoturismul, la ora 15:55, soțul Roxanei Nemeț a mers repede până la supermarket-ul din apropiere pentru a achiziționa câteva produse. Întors de la magazin, acesta a stat câteva secunde bune în fața interfonului, vorbind la telefon.

De menționat e și faptul că, în tot acest timp, Roxana Nemeș s-ar fi aflat la filmările pentru Splash! Vedete la apă, show ce va apărea la Antena 1, în curând.


Revenind la firul poveștii celor doi protagoniști, la ora 16:01, soțul Roxanei Nemeș a intrat apoi în bloc și a ajuns, ulterior, în apartamentul Ioanei Popescu. După câteva minute bune, afacedristul și „devoratoarea de fotbaliști’ au ieșit împreună pe balcon. Ce atrage cu siguranță atenția e faptul că milionarul nu avea tricou pe el. Aceeași sursă mai scrie că aceștia au golit câteva pahare, au fumat și au vorbit minute bune, iar, la final, au încheiat discuția cu un mic… sărut.


Au fost surprinși în ipostaze controversate

După ceva timp, Călin Hagima și Ioana Popescu au ieșit împreună din bloc. Soțul Roxanei Nemeș a plecat cu mașina decapotabilă, iar bruneta, îmbrăcată într-o fustiță scurtă și tricou, cu abdomenul la vedere, a intrat în supermarket-ul situat lângă blocul în care locuiește.

În urma apariției acestor imagini controversate, Ioana Popescu a fost contactată de Cancan.ro. Aceasta a susținut că soțul Roxanei Nemeș e un simplu văr, deși ipostazele cu cei doi nu prea trădează o relație între verișori…


„Ce aveți, mă, ați luat-o razna? Ce bărbat a fost la mine? Aveți poze cu noi pe balcon? Aaaa….e un văr de-a meu. A venit la o vorbă’, a spus Ioana Popescu pentru sursa citată.

Călin Hagima: „Nu am nicio relație cu ea’

Atunci când a fost anunțată că există imagini cu momentul inițiatic al sărutului de pe balcon, Ioana Popescu a susținut: „Aveți poză când ne sărutăm? Păi așa îmi pup eu toți verii. Ce mare lucru, terminați cu prostiile!’.

Și Călin Hagima a fost contactat de jurnaliști în legătură cu ipostazele intime alături de Ioana Popescu. Acesta neagă că a călcat strâmb și spune că între ei e vorba doar despre o legătură de familie și profesională. În plus, spune el, își va contacta avocatul pentru a trimite notificări.


„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări’, a declarat Călin Hagima, pentru FANATIK.

Ioana Popescu: „Suntem verișori’

Și celor de la FANATIK Ioana Popescu le-a spus că ea și Călin Hagima sunt doar verișori. Ba mai mult, bruneta susține că o cunoaște personal pe Roxana Nemeș.

„Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi.


Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist’, a mai transmis sexy-ziarista.

Așadar, potrivit spuselor Ioanei Popescu, ea și Călin Hagima se cunosc, prin prisma familiei, încâ de când erau copii. Mai exact, de la 3 ani.

„Ne știm de la 3 ani. Unul dintre frații stră-străbunicului meu s-a cuplat cu o machidoancă. El e jumătate machidon, din partea mamei lui. Cert este că suntem verișori, doar că nu am făcut public acest lucru’, a completat ea.


„Dacă înseamnă un pupic înșelat…’

Atunci când vine vorba despre un amantlâc, Ioana Popescu e foarte categorică. Aceasta susține cu tărie nu a fost vorba despre înșelat.

„Noi suntem verișori, noi avem proiecte în comun, nu suntem amanți. Dacă înseamnă un pupic înșelat… Era un pupic pe frăție, e verișorul meu, nu e înșelat, ar fi și culmea, se știe și cu soțul meu’, a conchis aceasta.

Cine este Ioana Popescu

Ioana Popescu e o fostă jurnalistă. E căsătorităcu Ion Lőrinczi, un fotbalist american de naționalitate maghiară. Acum ceva timp, bărbatul suisținea că atunci când au devenit un cuplu, el nu știa nimic despre trecutul ei tumultos. Când a aflat despre el, l-a acceptat, din iubire.

„Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează.

(…) N-a fost niciun șoc, pentru că, până la urmă, dacă îți place de cineva, îți place așa cum este’, spunea Ion Lőrinczi, în cadrul unei emisiuni TV, conform impact.ro.

Acum mulți ani, Ioana Popescu făcea public un TOP 10 al celor mai buni la pat fotbalişti români. Printre cei care i-ar fi trecut prin așternuturi s-ar fi numărat Adrian Mutu, Răzvan Raț, Bogdan Mustață sau Gabriel Torje.

S-a iubit cu Firicel din Las Fierbinți

Iar asta nu e tot! Ioana Popescu a fost împreună și cu Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din Las Fierbinți. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, acum aproximativ 7 ani.

„E o poveste foarte ciudată, foarte complicată, dar frumoasă. Îl știu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din România. La început nu m-a interesat.

Apoi l-am revăzut în reclama, în Las Fierbinți! Mi-a plăcut foarte mult rolul lui! Povestea noastră a început pe Facebook. El mi-a dat add acum câțiva ani, dar eu nu mă uit.

El mi-a spus. Mi-a scăpat pur și simplu. După ce ne-am întâlnit mi-a spus. Nu am fost atentă. Nici nu îi știam numele pe vremea aia. Acum vreo două luni am văzut un film în care a jucat.

Era noapte, era târziu. Eu stau cu mama. L-am căutat ăe Facebook și mă gândeam cum ar fi să îmi răspundă. Vedetele din trustul acela sunt fițoase.

Eram cuminte, mă uitam la filme, ieșeam cu prietenele mele. M-a întrebat dacă poate să vină la o cafea. Așa a început… ‘, spunea Ioana Popescu, în 2015.

De asemenea, bruneta a format un cuplu, mai demult, și cu Leo de la Stehaia.

Roxana Nemeș și soțul ei s-au căsătorit anul trecut

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au căsătorit în septembrie anul trecut.

Bărbatul, un cunoscut milionar din România, e cu 11 ani mai mare decât artista. Acesta activează ca antreprenor și deține mai multe afaceri.

Sursă foto: Cancan, Instagram, Captură video