Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite: „Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care...”

 Ifrim Georgiana
.

Soția lui Nosfe a publicat un mesaj după ultima apariție a artistului la „Chefi la cuțite'. Ediția trecută a emisiunii culinare a fost ultima în care telespectatorii l-au putut urmări pe regretatul rapper. Acesta a fost eliminat, după ce a obținut cel mai mic punctaj în urma battle-ului dintre echipa sa și cea a lui Sorin Bontea. În urmă cu câteva ore, Mădălina Crețan a postat un mesaj emoționant despre parcursul lor în cadrul show-ului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că filmările emisiunii „Chefi la cuțite' au avut loc în primăvară, telespectatorii l-au putut urmări pe Nosfe timp de câteva ediții. Ultima apariție a sa a avut loc pe 8 noiembrie, rapperul fiind eliminat din competiție în urma duelurilor. Artistul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, în timp ce soția lui făcea parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Pe contul de Instagram al artistului, Mădălina Crețan a postat un mesaj referitor la participarea lor în cadrul emisiunii culinare. Aceasta a scris câteva cuvinte emoționante despre felul în care întreaga experiență i-a făcut să privească gastronomia dintr-o cu totul altă perspectivă.

nos-9nos-9

Soția lui Nosfe a publicat un mesaj după ultima apariție a artistului la „Chefi la cuțite'. Pe 16 octombrie, fondatorul trupei „Șatra Benz' s-a stin din viață. De la decesul acestuia, Mădălina Crețan i-a dedicat mai multe rânduri pe rețelele de socializare.

Citește și: Nosfe a fost înmormântat.Artistul care a murit la 37 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de 7 ani

Citește și: Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite:”Îmi venea să urlu…”

Citește și: Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR:„Ar fi cedat nervos și…'. Reacția oficială TVR

Citește și: Fiul unui preot, în vârstă de 13 ani, s-a sinucis din dragoste.Ce mesaj de adio i-a lăsat iubitei

Soția lui Nosfe a publicat un mesaj după ultima apariție a artistului la „Chefi la cuțite'

Mădălina Crețan a susținut că experiența de la emisiunea culinară a fost încă o dovadă a iubirii dintre ea și regretatul artist. Cei doi și-au propus încă de la început să se prezinte în toată naturalețea și să învețe din fiecare experiență.

„Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus TE IUBESC'. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce inseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele sărut mâna pentru masă'!

Când am decis să mergem la @chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră', a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

„Am câștigat amândoi niște frați și niște surori'

Mădălina Crețan a mărturisit că emisiunea culinară a făcut-o pe ea și pe Nosfe să se apropie de unii participanți, fiind recunoscătoare pentru acest lucru.

„Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri. Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor.

Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile', și-a încheiat aceasta mesajul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton