Soția lui Radu Sîrbu de la ex-O-Zone s-a confruntat cu o boală gravă în timpul sarcinii: "Riscam să nasc un copil cu probleme majore"

.

Radu Sîrbu și soția lui, Ana, împlinesc 21 de ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii, două fiice și un fiu, Anastasia Dalia, Eva Maria și David Nicholas. Recent, artista a mărturisit că a trecut printr-o dramă în timpul celei de-a treia sarcină. Ana a fost testată pozitiv cu Listerioză, fiind la un pas de moarte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Ana și Radu Sîrbu au vorbit despre cele mai mari provocări pe care le-au întâmpinat în relația lor. Cei doi artiști sunt împreună de 24 de ani, iar relația lor a devenit mai puternică după venirea pe lume a celor trei copii. Cântăreața a trecut prin momente de cumpănă, dar a reușit să le depășească cu bine.

Ana Sîrbu a adus pe lume trei copii, fiind cea mai mare bucurie din viața ei. Cu toate acestea, puțini știu că artista s-a confruntat cu probleme grave în timpul sarcinii cu fiul său. Soția lui Radu Sîrbu a fost nevoită să facă tratament săptămânal pentru a nu i se agrava boala.


Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva'

Citește și:Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău…'

Citește și:Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:'Acum, tata se simte…'

Citește și:De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit:'Mai lipsește doar…'


Soția lui Radu Sîrbu de la ex-O-Zone s-a confruntat cu o boală gravă în timpul sarcinii

Ana și Radu Sîrbu sunt împreună de 24 de ani, iar în curând vor implini 21 de ani de căsnicie. Împreună au trei copii, pe Anastasia Dalia, Eva Maria și David Nicholas. Recent, artista a declarat că a trecut printr-o perioadă dificilă în timpul sarcinii cu fiul său. Ana a dezvăluit că a fost testată cu Listerioză, fiind la un pas de moarte.


„Un alt moment foarte dificil care ne-a testat ca și cuplu cred că a fost cea de-a treia sarcină. Atunci am fost testată pozitiv pentru Listerioză, care poate duce la moarte fetală intrauterină și apariția defectelor congenitale la copil… A fost un adevărat test de rezistență pentru noi ca și cuplu.A fost o perioadă de coșmar. Eram testată săptămânal. Am fost nevoită iau doze uriașe de antibiotice. Nu mai vorbesc de faptul că sarcina în sine îmi punea viața în pericol, având un uter proaspăt cicatrizat de la cezariana anterioară’, a declarat soția lui Radu Sîrbu pentru playtech.ro.


Ana Sîrbu risca să nască un copil cu probleme

Ana și Radu Sîrbu au povestit că au trăit momente cumplite după ce medicul le-a spus că artista ar putea avea o sarcină cu probleme. Mai mult, cei doi au fost îngrijorați că bebelușul s-ar putea naște cu complicații.

„Practic riscam să mi se rupă uterul și să nasc un copil cu probleme majore sau și mai grav. Țin minte că tensiunea era atât de mare încât plângeam non-stop și nu ne înțelegeam mai deloc. Dar cred că anume aceste perioade sunt cele care te călesc și testează acel «la bine și la greu’ promis odată’, a mai povestit Ana Sîrbu.


Ana Sîrbu: „Cea mai dificilă perioadă pentru noi a fost perioadă O-Zone'

Soția lui Radu Sîrbu a continuat și a povestit care a fost cea mai dificilă perioadă prin care relația sa a trecut. Vedeta a mărturisit că perioada O-Zone a fost complicată și că au existat momente de gelozie între ei doi. De asemenea, frumoasa blondină recunoaște că ea și Radu au vorbit despre despărțire.


Înainte de copii, cred că cea mai dificilă perioadă pentru noi a fost perioada O-Zone. Așteptările și turneele interminabile la care se adăugau numeroasele fane gata să facă orice pentru a capta atenția. Evident că existau momente de gelozie. Au existat certuri și perioade tensionate, pe care nu credeam că o să le depășim. Erau momente când părea cel mai logic să o luam pe drumuri separate’, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook