Cum arată soția lui Jorge în costum de baie la 49 de ani: "Abia am convins-o să..."

.

Jorge a ținut să arate tuturor fanilor de pe rețelele de socializare cum arată soția lui în costum de baie, la 49 de ani. Prin urmare, cântărețul a postat o fotografie din vacanța din Turcia, în care apare alături de soția lui, Ramona, care arată fabulos în costum de baie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Între Jorge și soția lui este o diferență de vârstă de nouă ani, însă acest aspect nu a fost niciodată o problemă în familia lor. Pentru a închide gura tuturor celor care îl critică pentru că și-a ales o soție mai în vârstă decât el, Jorge a postat o fotografie pentru ca toată lumea să vadă ce bine arată Ramona.

Cum arată soția lui Jorge în costum de baie, la 49 de ani


Jorge, în vârstă de 40 de ani, și soția lui Ramona, în vârstă de 49 de ani, se află în vacanță în Turcia, unde artistul își va serba ziua de naștere.

Ramona Prodea arată perfect la 49 de ani. Silueta impecabilă a stârnit admirația tuturor, iar prietenii virtuali i-au transmis zeci de mesaje, felicitând-o pentru felul în care arată.

„Abia am convins-o să facă poza cu mine în costum de baie’, a scris Jorge în dreptul imaginii de pe Facebook.

Diferența de vârstă dintre ei nu a fost niciodată un impediment, ba dimpotrivă.


„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere. Și după ani buni conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin’, a spus Jorge recent.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:’Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului’


Citește și: Feli, despre relația cu Smiley, după 7 ani de prietenie:„Mă uit la el și cred, și simt că…/ EXCLUSIV

Cum a reacționat Jorge când a aflat că soția lui e cu 9 ani mai mare și că e milionară

Jorge a dezvăluit abia acum, după aproape un deceniu de căsnicie, cum a reacționat când a aflat că soția lui, Ramona, e cu aproape 10 ani mai mare decât el.

Deși formează un cuplu închegat și solid, artistul a recunoscut că, la început, se certau din cauza diferenței de vârstă.


Jorge a povestit cum a cunoscut-o pe Ramona Prodea, menționând că au fost înainte de toate colegi. Prima dată s-au văzut atunci când el era însurat cu Alina Laufer, iar, după divorț, el și Ramona au devenit din prieteni iubiți.

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r. fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună.


Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.


Apoi, după nu știu cât timp iar ne-am văzut, eu lucram într-un bussines. (…) Abia atunci a cunoscut-o și Alina pe Ramona, când făceam afacerile, făceam și întâlnirile. (…) Apoi eu eram fericit că eram singur. Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată.

Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea. Se zicea atunci că mi-a luat mașină ea, că m-am dus după bani, dar asta s-a întâmplat. Am făcut un leasing pe firma ei ca să am cu ce să mă mișc și plăteam. Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari, a povestit Jorge în podcastul „La Măruță.