Soția lui Ionel Dănciulescu s-a transformat total, de când a aflat că este înșelată. Fotbalistul și-a părăsit amanta, ulterior

.

Mihaela Dănciulescu este de nerecunoscut după ce în ultimii ani a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale și proceduri estetice menite a-i șterge anii de pe chip. Sau de a-l determina pe soțul ei, Ionel Dănciulescu, să nu mai calce strâmb, potrivit anturajului celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viața amoroasă a lui Ionel Dănciulescu este ca un roller coaster. Sau ca o telenovelă sud-americană, dacă punem la socoteală accentele romantico-dramatice. Fostul fotbalist se află într-o situație incertă cu femeia cu care este însurat de peste 21 de ani.


Astfel, Ionel Dănciulescu ar fi iarăși la un pas de divorț de soția sa, Mihaela. Cei doi au mai avut probleme în căsnicie în 2018, atunci când el a părăsit-o pe mama fiicei sale pentru un manechin cunoscut, Andreea Bododel, nimeni alta decât fosta soție a lui Tibi Bălan.


Deși zvonurile dădeau ca sigur un divorț între Ionel și soția sa, în cele din urmă, fotbalistul și-a părăsit amanta și a revenit în brațele soției. Mai mult, anul trecut, fostul fotbalist și Mihaela și-au reînoit jurămintele în biserică, iar nași au fost Marius Lăcătuș și soția sa. În aceeași zi a avut loc și o petrecere de zile, la care au fost prezente multe celebrități din fotbal: Ioan Andone, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Florin Prunea sau Ioan Becali. Ei bine, la exact un an de la marele eveniment, căsnicia celor doi este, din nou, pe butuci, potrivit unor surse playtech.ro:


După cât a pătimit, soția lui nu mai suportă nimic. Este probabil să se despartă, da. Ionel a avut o perioadă oribilă la Dinamo, știm cu toții ce se întâmplă acolo, câtă presiune și răutate există. Toate astea l-au afectat psihic, iar problemele din căsnicie i-au pus capac. Da, este adevărat, mai bea de supărare și nu este în regulă. Dar este un om puternic și va trece peste toate’.


Mihaela este de nerecunoscut

Hotărâtă să treacă peste episodul frustrant pentru orice femeie, când a aflat că este înșelată cu o femeie mai tânără și cu multe intervenții chirurgicale la activ, Mihaela Dănciulescu s-a dus și ea la estetician.


Astfel, la cei 42 de ani pe care îi are, soția lui Ionel Dănciulescu și-a pus silicoane, și-a făcut lifting facial, și-a mărit buzele, astfel că apropiații aproape că n-au mai cunoscut-o. Se pare că Mihaela ar fi prins gustul intervențiilor estietice iar acum nu se mai poate opri, susțin sursele impact.ro.