Flick și soția lui au devenit părinți pentru prima oară! Denisa Filcea a născut o fetiță perfect sănătoasă

.

Veste minunată în showbiz-ul românesc! Flick și soția lui, Denisa, au devenit părinți pentru prima oară și trăiesc emoții de neuitat. Deși până acum protagoniștii noștri nu au dezvăluit sexul copilului, în urmă cu puțin timp omul de radio a afirmat, fericit, că are o fetiță perfect sănătoasă. Lesne de înțeles, atât apropiații cuplului cât și urmăritorii lor le-au făcut urări impresionante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Flick trăiește sentimente copleșitoare, care nu l-au mai încercat până acum, dar cu toate acestea nu și-a pierdut inspirația și a postat un mesaj profund prin care și-a anunțat fanii că este proaspăt tătic. Interesant este că, de această dată, el nu s-a mai exprimat în rime, ci cât se poate de serios și emoționant.

‘Visul devine realitate fiindcă de azi încolo este o inimă în plus ce bate lâng-ale noastre, în poveste. Cuvintele nu pot transpune emoția și bucuria de-a ține în brațe o minune. Bine-ai venit, Eva Maria’, este mesajul scris de Flick în urmă cu câteva momente în mediul online.


Denisa și Flick au devenit părinți. Au ținut secret sexul copilului până acum: au o fetiță

Denisa și Flick au fost foarte secretoși în ceea ce privește sarcina și au făcut publice foarte puține detalii despre acest subiect. Abia acum, când Denisa a născut, au declarat că sunt părinții unei fetițe.

Iată ce poezie a publicat Flick, imediat după ce a devenit tată.

„Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!', este poezia postată de Flick în urmă cu scurt timp.


Cine vor fi nașii fetiței

Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor. Frumosul cuplu ne-a făcut marea dezvăluire în noul număr al revistei VIVA!, cel de iunie. Se pare că persoanele alese sunt foarte importante pentru ei, pentru că fac deja parte din familie. 


Denisa și Flick ne-au declarat, în exclusivitate, cine sunt nașii copilului. Propunerea de a le boteza copilului a venit într-un mod inedit. Flick și Denisa Filcea au proiectat o fotografie cu nașii lor pe un centru comercial din București, urmată de câteva versuri. Soția lui Flick a postat totul pe InstaStory. „Am ales ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie Mihaela și Decebal Moisa, care sunt și părinții noștri spirituali', ne-au declarat Denisa și Flick.