Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună: „Este adevărat”

.

Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Astăzi, pe rețelele de socializare, pilotul a anunțat că urmează să divorțeze de soția sa și că a fost părăsit. Acum, Isabela a confirmat despărțirea, susținând că nu mai locuiește împreună cu Daniel Onoriu. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Pe pagina sa de Facebook, pilotul a scris că nu mai formează un cuplu cu Isabela și că urmează să depună actele de divorț. Acesta a susținut că a fost părăsit soția sa, care nu l-ar mai fi iubit și nu și-ar fi dorit să devină mamă. Daniel Onoriu a încheiat mesajul spunând că nu mai crede în instituția căsătoriei și că își va căuta o parteneră care să îl „merite’ și să îl iubească. În urmă cu puțin timp, Isabela a confirmat faptul că nu mai formează un cuplu cu pilotul de raliuri.


Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, confirmă despărțirea de pilotul de raliuri. „Urmează divorțul’, a scris acesta în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare. La rândul ei, Isabela a susținut că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’


Citește și: Daniel Onoriu, gest șocant la un eveniment. A rupt diploma primită:'Nu că aș fi avut nevoie de un premiu de la sărăciile astea…'

Citește și: Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței:„Acum m-am mai educat’

Citește și: Cine este Raluca Preda de la Mireasa.Studiază la Oxford

Soția lui Daniel Onoriu, Isabela, confirmă divorțul de pilotul de raliuri

Soția pilotului de raliuri a confimat despărțirea de acesta. Se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună, iar Isabela susține că nu dorește să mai acorde o șansă căsniciei.


Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună (…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)’, a spus Isabela Onoriu pentru spynews.ro.

„Am fost părăsit’


Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către Daniel Onoriu, pe rețelele de socializare. Acesta a explicat și motivele separării dintre el și soția sa. Mai mult, pilotul dorește să-și găsească o parteneră care să-l merite și să-l iubească.

„Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar.


Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită, a mai scris Daniel Onoriu.

Sursa foto: Facebook