Cum arată Lorena, soția lui Buhnici, în costum de baie. Vloggerul a spus despre ea că are siluetă de minoră

.

Toată lumea se întreabă cum arată soția lui Buhnici în costum de baie, având în vedere că s-a iscat un scandal național după ce acesta a lăudat-o că are siluetă de minoră, în detrimentul altor femei care apar pe plajă afișându-și celulita și vergeturile. Lorena Buhnici are 41 de ani și arată, ce-i drept, foarte bine în costum de baie, întocmai ca și celelalte femei care au „defectele” menționate de soțul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Soția lui George Buhnici este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează des fotografii din vacanțele lor, inclusiv poze în costum de baie. Mândră de silueta ei „de minoră', așa cum a lăudat-o soțul ei, Lorena Buhnici adoră plaja și marea și nu se sfiește să pozeze sexy atunci când își dezgolește pielea.

Cum arată soția lui Buhnici în costum de baie, cea care are „corp de minoră'


Lorena Buhnici este pasionată de sport, conform propriilor afirmații și uneori postează fotografii din sala de sport, așa cum a procedat și la o zi distanță după ce soțul ei le trimitea la „săliță' pe fetele care afișează pe plajă celulită și vergeturi.

Soția lui Buhnici are norocul unei siluete care nu a rămas cu urme după sarcină, așa cum se întâmplă în cazul celor mai multe femei care au adus pe lume un copil sau mai mulți.

De aceea, mândră de formele sale, Lorena Buhnici poartă cel mai des, la plajă, costume de baie în două piese, care să-i dezvăluie perfect pielea fără celulită și vergeturi, „probleme' care îl dezgustă pe soțul său.


În trecut, soția lui George Buhnici a ocupat funcții precum Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR sau Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci


Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi

Citește și: Cum arată vila smart în care locuiește George Buhnici.Se află în TOP 10 case sustenabile din lume

Ce a spus Buhnici despre silueta de minoră a soției sale

În timp ce se afla la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi.


„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală, a declarat Buhnici la Antena Stars, aflat pe plajă, de mână cu soția sa, la festivalul Neversea.


Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!, a clarificat Lorena Buhnici, amuzată.


Ce a spus Lorena Buhnici despre afirmațiile soțului său

Din mesajul postat de Lorena Buhnici, după izbucnirea scandalului, reiese faptul că este în totalitate de acord cu declarațiile făcut de acesta. Ba chiar mai mult, a ținut să precizeze că informația a fost scoasă din context, dar și faptul că vloggerul a abordat un subiect des dezbătut în țara noastră, obezitatea, de care și medicii vorbesc.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor.


Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte, a scris Lorena Buhnici pe Instagram, în apărarea soțului său.

Capatos, deranjat că Buhnici nu și-a asumat afirmațiile despre vergeturi și silueta de minoră a soției sale

Capatos a precizat că cel mai mult l-a deranjat faptul că George Buhnici nu a fost deloc asumat la scurt timp după ce a apărut interviul și nu și-a cerut iertare, alegând să dea vina pe cei din emisiunea lui.


‘Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit toată această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să ne spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău?

N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi, chiar dacă noi.

Nu cred că această emisiune ți-a făcut rău, sunt cuvintele tale, nu sunt montate sau ajustate. Noi nu ți-am greșit cu nimic‘, a continuat acesta.