Soția lui Alin Oprea, Larisa, a confirmat despărțirea de artist. Mesajul care i-a lăsat pe toți mască: „Îmi pare rău să aud asta”

 Lixandru Livia
.

Alin și Larisa Oprea au format timp de 22 de ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii mari, care studiază în străinătate, iar până de curând au reușit să aibă o căsnicie fără probleme, deși se aflau la distanță unul de celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La câteva săptămâni după ce s-a spus că s-au despărțit, Larisa a confirmat acest lucru, într-un comentariu postat pe contul de socializare. Totul a pornit de la imaginea publicată de aceasta, în care apare alături de cei doi copii. „Nu pot exprima în cuvinte iubirea mea pentru voi. La mulți ani iubirile mele, copiii mei perfecți! ❤️', a scris Larisa.

Citește și: Adevărul din spatele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea, după 22 de ani de căsnicie: „El are o altă parteneră. Distanța nu e bună”

Prietenii virtuali au remarcat lipsa lui Alin Oprea, iar într-un comentariu, Larisa a lăsat să se înțeleagă că între ei nu mai e nimic.

Larisa s-a mutat, în urmă cu trei ani, la Londra, pentru a fi aproape de cei doi copii ai cuplului, Melissa și Adi, aflați la studii în Marea Britanie. Împlinirea a 22 de ani de la căsătorie i-a prins separați, Alin fiind blocat în România, din cauza pandemiei de coronavirus, iar Larisa fiind alături de copii.

Citește și: Alin Oprea de la Talisman și soția lui au divorțat după 22 de ani?Detaliul care i-a dat de gol

Ce spunea Alin Oprea despre soția lui

În urmă cu doar câteva luni, Alin Oprea a povestit cum este relația cu soția lui, aflată la Londra.

1Alin-Oprea-Talisman-sotie1Alin-Oprea-Talisman-sotie

„Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală.

Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici. (…) Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii.' a declarat Alin Oprea pentru Antena Stars.

Citește și: Îl mai ții minte pe Alin Oprea de la Talisman? A sărbătorit 22 de ani de căsnicie în singurătate: soția lui locuiește la Londra, de trei ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton