Dramă la Hollywood. Soția lui Alec Baldwin a pierdut din nou sarcina, în luna a patra: "Bebelușul nostru a murit!"

.

Alec Baldwin și soția lui, Hilaria, trec prin momente extrem de grele. Deși așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al cincilea copil, sarcina soției sale s-a oprit în evoluție în luna a patra!

Soția faimosului actor Alec Baldwin (61) și-a întristat fanii de pe contul de socializare, la începutul acestei săptămâni, anunțându-i prin intermediul unui videoclip că a pierdut sarcina, pentru a doua oară anul acesta! Hilaria Baldwin (35) se afla deja în patru luni când a fost anunțată că fătul ei a murit, soția actorului confruntându-se pentru a doua oară într-un singur an cu devastatoarea veste, după ce a mai pierdut o sarcină acum 7 luni… Pentru ea vestea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât nimic nu anunța asta – Hilaria a aflat dramatica veste în timpul unui control de rutină.


Alec Baldwin și Hilaria au mai pierdut un copil, acum 7 luni!

„Suntem foarte triști să anunțăm că astăzi am aflat că bebelușul nostru a murit la 4 luni. De asemenea, vrem să știți că, deși acum nu suntem OK, o să fim', a spus soția lui Alec Baldwin, care s-a filmat alături de fiica ei Carmen, în vârstă de 6 ani, căreia îi spune că nu știe cât va dura până va veni pe lume următorul bebeluș, promițându-i că ea se va strădui din răsputeri să-i facă un frățior sau o surioară.


„Suntem atât de norocoși să avem 4 copii sănătoși – și nu vom scăpa din vedere acest lucru. I-am spus lui Carmen și am făcut această filmare pentru a o vedea și Alec. Cred că este un mod potrivit prin care să împart asta și cu voi. I-am spus ei că acest bebeluș până la urmă nu va mai veni, dar că ne vom strădui să îi oferim o surioară cu altă ocazie.

Sunt devastată. Nu mă așteptam la asta atunci când am mers astăzi la ecografie. Nici nu mai știu ce să spun… Încă sunt în stare de șoc și nu am totul clar în minte. Vă rog, fără paparazzi, asta este tot ce vă cer!’, a spus Hilaria.


Hilaria și Alec Baldwin sunt căsătoriți din 2012 și au patru copii: Romeo Alejandro David (17 luni), Leonardo Angel Charles (3 ani), Rafael Thomas (4 ani) și Carmen (6 ani).

Foto: Hepta, Profimedia

 

Foto: Hepta, Profimedia