Soţia lui Adi Mutu, Sandra, este superbă, dar stai să o vezi pe mama ei! Soacra ”Briliantului” face ravagii pe Instagram

.

Este toată lumea de acord că Sandra, actuala soţie a lui Adi Mutu, este o tânără superbă, care are în palmares multe titluri de Miss. Şi, pentru că aşchia nu putea sări departe de trunchi, este de la sine înţeles că mama Sandrei  este şi ea o frumuseţe de femeie. La 48 de ani, Mariana Bachici este activă pe Instagram şi face ravagii printre internauţi cu decolteul generos şi pozele în costum de baie.

Mariana Bachici petrece foarte mult timp cu fiica ei, Adi Mutu şi copilul lor, Tiago pentru că o ajută pe Sandra să aibă grijă de cel mic. La un moment dat, soţia sportivului chiar a precizat că este foarte bucuroasă că are parte de ajutorul mamei sale pentru a avea grijă cât mai bine de Tiago: „Sigur că a avea un bebe e solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici macar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență, chiar și acum e încă la noi, și pe lângă mai am și o bonă internă’.


De altfel, Mariana este nelipsită din vacanţele de vis în care merg Adi şi Sandra şi pentru că are o siluetă de invidiat, nu ezită să pozeze în costum de baie, spre entuziasmul celor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Sandra este a treia soţie a lui Adrian Mutu şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România şi se poate observa uşor că are cui semăna. Mama ei, Mariana, este conştientă de formele sale şi pozează foarte des în ţinute care îi scot formele în evidenţă şi, mai ales, decolteul generos.