Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu cei doi copiii ai săi, de Sărbători: „Cel mai frumos cadou”

.

Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu copiii săi, de Sărbători. Juratul de la „Chefi la cuțite' este discret când vine vorba de viața personală și nu obișnuiește să-și expună prea mult familia pe rețelele de socializare. Recent, celebrul bucătar a postat o fotografie cu fiica lui, Miruna, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant. Iată care este cel mai frumos cadou primit de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Sorin Bontea este căsătorit cu soția lui de 28 de ani și au împreună doi copii, pe Miruna și Iulian. Când vine vorba de familie, celebrul bucătar este discret și le respectă intimitatea, motiv pentru care nu obișnuiește să posteze fotografii cu partenera lui de viață și copiii lor. Iulian are 24 de ani și este pasionat de motorsport și de box, în timp ce Miruna are 20 ani și a moștenit talentul în bucătărie de la tatăl ei, însă este pasionată și de design vestimentar. În urmă cu câțiva ani, tânăra a participat la emsiunea „Chefi la cuțite’, acolo unde a gătit lava cake.


Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu copiii săi, de Sărbători. Deși nu obișnuiește să posteze fotografii cu soția și copii lui, juratul de la „Chefi la cuțite’ a profitat de faptul că familia lui s-a reunit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acesta a imortalizat momentul și a postat o fotografie emoționantă pe contul lui de Facebook.


Citește și: Ce cadou a primit Gabriel Drăgușanu de la Sorin Bontea, după finala Chefi la Cuțite:'Pentru mine, valorează mai mult decât premiul'

Citește și: Cum au fost filmați chef Sorin Bontea și fiica lui, la o petrecere:„Fata lui tata’

Citește și: Roxana Blenche s-a măritat.Imagini inedite de la cununia civilă

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți:„Nu-mi mai permite timpul să…’

Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu copiii săi, de Sărbători


Pe contul de Facebook, Sorin Bontea a postat o imagine cu fiica lui, Miruna. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, se pare că aceasta s-a întors acasă. Tânăra este studentă la o facultate din Barcelona, motiv pentru care, în cea mai mare partea a anului, este departe de familie. Emoționat de venirea copiilor acasă, celebrul bucătar a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Cel mai frumos cadou de Sărbători: când vin copiii acasă!’, a scris acesta, în dreptul imaginii cu fiica lui.


Cu ce se ocupă copiii bucătarului

Fiica lui Sorin Bontea a fost admisă la o facultate de prestigiu din Spania, acolo unde studiază designul vestimentar. Deși ar fi putut să studieze în Italia, aceasta a ales să meargă în Peninsula Iberică, fiind vorbitoare de limba spaniolă. Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, celebrul bucătar a mărturisit că este mulțumit de alegerile fiicei sale și o susține să-și urmeze pasiunile.


„Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele, a declarat Sorin Bontea, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Pe de altă parte, Iulian, fiul bucătarului, este pasionat de motorsport și de box. Acesta a devenit a devenit campion național în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series – RES), în „Logan Cup’.

„Iulian Bontea a devenit Campion Național clasa Logan  Mi se citește bucuria pe față, nu?   Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că știu cât sunt de importante!’, a scris Chef Sorin Bontea, mândru, pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook