Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022: „Este o lecție. Să mergi mai departe chiar dacă...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite 2022. În urmă cu o zi, a avut loc marea finală a emisiunii culinare. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea este câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al show-ului și a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. Pe rețelele de socializare, juratul emisiunii a publicat un mesaj referitor la experiența acestui sezon, susținând că victoria Floricăi Baboi a fost o surpriză și pentru el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florica Baboi este câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. În finala show-ului, aceasta i-a avut ca adversari pe Arian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, și Raluca Todea, concurentă din echipa lui Florin Dumitrescu. Inițial, aceasta a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, însă, în cele din urmă, aceasta a ajuns în echipa aurului alb. După încheierea celui de-al zecelea sezon, Sorin Bontea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare și a scris câteva rânduri despre victoria concurentei din echipa sa.

9-19-1

Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite 2022. Finalul celui de-al zecelea sezon al emisiunii a stârnit un val de reacții în mediul online. Mai mulți telespectatori au fost de părere că Adrian Stroe e cel care ar fi meritat să câștige premiul cel mare.

Citește și: Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10. Primele declarații:”Cât de mult mi-am dorit”

Citește și: Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite.Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: „Nu vezi că…”

Citește și: Cu ce se ocupă Ana, fiica lui Mircea și a Mihaelei Geoană:„S-a acreditat în studii de…'

Citește și: Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără:„S-au scos multe la montaj'

Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite 2022

După încheierea show-ului, Sorin Bontea a scris câteva rânduri pe contul său de Instagram. Aceasta și-a exprimat bucuria în legătură cu cea de-a cincea victorie obținută în cadrul competiției, mărturisind că Florica Baboi a fost „o lecție' pentru el, dar și pentru ceilalți concurenți.

„Florica Baboi este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru ceea ce îți dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!', a scris Sorin Bontea, pe contul său de Instagram.

Telespectatorii, nemulțumiți de victoria Floricăi Baboi

După ce Gina Pistol a anunțat câștigătorul celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite', o adevărată furtună s-a stârnit în mediul online. Mai mulți telespectatori s-au arătat nemulțumiți de marea finală, fiind de părere că Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, este cel care ar fi meritat să câștige competiția.

„V-am urmărit cu drag, însă am rămas dezamăgită. Păcat! Flori nu merita deloc, iar Adrian chiar a muncit și a fost implicat 100%', „Nu cred sub nicio formă că a meritat. Păcat de alți concurenți care chiar au arătat ceva!', „O emisiune măsluită… v-am urmărit din sezonul 1, dar acest sezon a fost penal… Adrian trebuia să câștige 1000%', au scris telespectatorii la postarea lui Sorin Bontea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton