Sore este însărcinată cu primul ei copil

.

 

Sore Mihalache (25 de ani) trece prin momente de fericire maximă, ea fiind însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte anul viitor, in luna martie. Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului, ea urmand sa aduca pe lume o fetita.


Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie…voi fi mamica! Piesa si clipul de mai jos reflecta exact ceea ce traiesc acum si ma bucur sa transmit asta, inedit, muzical’, a anunţat vedeta pe pagina sa de Facebook.

Sore a marturisit in cadrul emisiunii de pe Pro Tv pe care o prezinta ca urmeaza sa aiba o fetita, dar si ca are pana acum o sarcina usoara, cu exceptia unor insomnii.

„Nu dorm bine, iar de la 3 la 7 dimineaţa sunt trează, am insomnii, stau pe balcon şi mă uit la vecini', a spus vedeta


Sore trăieşte de ceva timp o poveste frumoasă de dragoste la care visa de ani buni. „Mi-aș fi dorit să am parte la 20 de ani de relaţia pe care o am acum. A durat cam mult până s-a întamplat’, declara ea într-un interviu pentru Viva!

Mircea, iubitul ei, este avocat, iar Sore spunea despre el că e foarte pa­sionat de artă, de decorațiuni interioare, de arhitectură, cei doi rezonând foarte bine.

De asemenea, artista mărturisea ca îşi doreşte mai degrabă un copil, decât să să se căsătoreasca. Iată că acum visul i s-a împlinit!