Sore a povestit cum a schimbat-o sarcina

 Florentina Liutic
.

Sore mai are o lună până va deveni mămică pentru prima data, iar artista a dezvăluit cu sinceritate părţile bune, dar şi aspectele mai puţin plăcute prin care a trecut în ultima perioadă.

 

w38

 

Vedeta a mărturisit a este o persoană pofticioasă, însă nu a mâncat niciodată noaptea. S-a îngrăşat 12 kilograme pâna acum, şi probabil va mai lua 1-2 kilograme până se va naşte Erin.

 

Desi silueta ei s-a modificat, ea continuă să se îmbrace foarte stylish: „Cine spune ca o femeie gravida trebuie sa isi ia adio de la moda, se inseala amarnic.'

 

w33

 

Sore a a mai dezvăluit că are şi ceva celulită, pe care reuşeşte să o ţină sub control făcând masaj.

 

Cât despre părţile pozitive, acestea sunt mult mai multe. S-a simţit inspirată tot timpul, ceea ce a ajutat-o atât în cariera artistică, cât şi în cea de designer. Săptămâna viitoare ea va lansa un nou videoclip pe care l-a filmat la începutul acestui an.

 

În plus, tenul este extrem de curat, iar părul străluceşte. Sore reuşeşte să doarmă în continuare foarte bine, îşi încheie singură şireturile şi se bucură la maxim de această perioadă în care este extrem de răsfăţată de toată lumea.

 

Foto: http://soreonline.com/2016/02/25/pro-cons-dar-pe-bune/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton