Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A., a suferit de depresie. Ce i-a provocat boala: „Nu a fost un efect al divorțului”

.

Ce i-a provocat depresia Soranei Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A. Ani la rând, artista s-a confruntat cu depresia și a reușit să se vindece singură de această boală. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit cauzele care i-au provocat „frica și panica' pe care le-a trăit o perioadă bună din viață, susținând că stările ei nu au avut legătură cu divorțul de fostul soț, Paul Moga. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Sorana Darclee a fost una dintre cele mai îndrăgite componente a trupei de succes A.S.I.A. În plan personal, aceasta a fost căsătorită cu Paul Moga, ofițer SRI, însă cei doi au divorțat în anul 2014. După separarea dureroasă, artista și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Dragoteanu, cu care formează un cuplu de aproximativ 5 ani. După cumpenele prin care a trecut, Sorana Darclee a început să se confrunte cu depresia și a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a se vindeca de această boală.


Ce i-a provocat depresia Soranei Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A. Recent, artista a făcut noi dezvăluri despre perioada când s-a luptat cu depresia. Aceasta a susținut că a existat un cumul de factori care i-au provocat această boală, însă divorțul de Paul Moga nu se află printre aceștia.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.:'Există afacerea mea'


Citește și: Cum a reușit Sorana Darclee să se vindece de depresie:'Mi-am dat seama că nu am nevoie de…'

Citește și: Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu cei doi copiii ai săi, de Sărbători:„Cel mai frumos cadou’

Citește și: Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online:'Te rog, luminează-mă…'

Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A., a suferit de depresie


Artista a susținut că a ajuns să sufere de depresie din cauza greutăților prin care a trecut de-a lungul anilor. În urmă cu 11 ani, Sorana și-a pierdut tatăl, un moment extrem de dureros, care o afectează și astăzi.

„Depresia nu a fost un efect al divorțului. Depresia a fost un efect care se tot strângea de-a lungul anilor și a venit de la oameni pe care i-am tot piedut din viața mea, în sensul că ei nu mai sunt fizic aici. Toate astea au pus dureri peste dureri și încărcări peste încărcări. (…)


A venit depresia care a fost foarte, foarte rea, a fost oribilă absolut. (…) În momentul în care ești la pământ și mai vine cineva să te mai calce un pic pe cap, că poate nu ești suficient de strivit și din momentul în care îți găsești forța de a te ridica de acolo, nu mai există lucru care să te sperie. N-are ce să te mai sperie vreodată’, a spus Sorana Darclee pentru Antena Stars.


„Eu am o relație specială cu tata chiar și așa’

Tatăl Soranei Darclee a fost medic stomatolog și s-a stins din viață în luna mai a anului 2011. Rachid Mohamad era originar din Siria și a cunoscut-o pe mama artistei în România. Cântăreața a avut o relație extrem de apropiată cu părintele ei, mărturisind că trecerea în neființă a acestuia nu a făcut-o să renunțe la unele obieciuri pe care le aveau.

„A fost greu să îl pierd, evident, este și în continuare, dar eu am o relație specială cu tata chiar și așa. Nu s-a stricat nimic. Îmi imaginez că este în continuare la cabinet, unde ne beam noi cafeaua în fiecare zi. Simt că este lângă mine. Da (n.r. primește semne), atunci când apelez la el, când îl rog să-mi arate ceva. Imediat, că îl visez sau a doua zi se întâmplă orice îi cer’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook