Sorana Cîrstea, mesaj controversat după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție, Ileana Lazariuc: "Oamenii distrug lucruri minunate"

.

Sorana Cîrstea a postat un mesaj interpretabil pe Instagram, după ce iubitul ei de trei ani, Ion Ion Țiriac, a flirtat cu fosta soție, Ileana Lazariuc, în public. Sorana Cîrstea a scris un mesaj mai lung, care spune că este indicat să-ți trăiești viața în discreție pentru că oamenii distrug lucrurile minunate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


S-ar părea că relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac nu ar fi tocmai pe roze, iar asta nu de ieri, de azi și mai multe surse din anturajul acestora susțin că ar fi ajuns într-un impas. Poate așa se explică și nepăsarea cu care fiul lui Ion Țiriac a flirtat cu fosta soție, Ileana Lazariuc, fără să ia în calcul că actuala lui iubită ar putea fi deranjată.

Ce a postat Sorana Cîrstea, după ce Ion Ion Țiriac a flirtat cu Ileana Lazariuc


Ileana Lazariuc a distribuit pe Instagram o imagine din perioada căsătoriei cu Ion Ion Țiriac: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla’, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje. 

Ion Ion a reacționat la scurt timp: „Am vrut să prind apusul în părul tău’.

„A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate’, a mai spus frumoasa Ileana Lazariuc, care i-a stat alături lui Ion Ion Țiriac timp de 17 ani.


Afaceristul nu s-a oprit aici și a postat imaginea fostei iubite pe contul său personal de Instagram. Ileana a ținut ca fanii să știe că Ion Ion a fost cel care i-a făcut imaginea.

Sorana Cîrstea nu a putut rămâne indiferentă după ce iubitul său i-a comentat fostei partenere în văzul tuturor și a postat și ea un mesaj pe Instagram:

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate’.


Citește și: Ce ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România:Țintesc departe și am planuri mari/ INTERVIU EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…

Citește și: Sore Mihalache – Fără secrete despre marea dragoste

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au o relație foarte bună după divorț

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-au despărțit în 2017, au dezvăluit acest lucru abia în 2019, însă au păstrat o relație excelentă de prietenie, mai ales că au doi copii împreună. După 17 ani petrecuți împreună, Ileana și Ion Ion au rămas în relații foarte bune.


Când Ion Ion Țiriac a împlinit 44 de ani, Ileana a postat pe Instagram o fotografie cu Țiriac Jr. și cei doi băieți ai lor și a scris „La mulți ani!’, iar reacția sărbătoritului la această surpriză a fost și ea foarte drăguță.


A repostat mesajul și adăugat pe fotografie „Mulțumesc, scumpo!’, folosind totodată inimioare, dar și o glumă a lor, de interior, probabil: „În sfârșit, amândoi am ajuns la 40 de ani!’.

Ileana și Alexandru Țiriac au doi băieți împreună, pe Alexandru, care s-a născut la Paris, la 7 martie 2008 și pe Nicholas Noah, născut pe 19 iunie 2009. Fiul cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis, în timp ce Nicholas este atras de pian.