Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit în Italia. Primele imagini de la nuntă

 Miniosu Alexandra
.

Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit. Blondina și soțul ei, Adrian Neagu, s-au cununat civil în septembrie 2021. Au decis să facă nunta anul acesta și nu oricum, ci într-o locație specială. Cei doi proaspeți însurăței s-au căsătorit religios în Italia, mireasa dorindu-și să se mărite în țara în care locuiește mama ei, Florica. Bineînțeles, din rândul invitaților nu avea cum să lipsească nici fosta asistentă TV. Iată cum și-a făcut apariția Cruduța la fericitul eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit în Italia. Blondina, pe numele ei complet Ana Maria Crudu, și soțul ei, Adrian Neagu au avut parte de o nuntă ca-n povești, într-o locație de-a dreptul superbă, la piscină. Aceștia s-au cununat civil anul trecut, în septembrie, iar mireasa și-a dorit foarte mult să facă nunta în țara în care trăiește mama ei, Florica.

ana-crudu-2ana-crudu-2

Așadar, pe 18 iunie a fost mare sărbătoare în familia Crudu. Ana Maria Crudu s-a căsătorit religios cu partenerul ei de viață, Adrian Neagu. Dovadă stau chiar imaginile postate de miri și de invitați pe rețelele de socializare. La eveniment a luat parte și Daniela Crudu și a fost la fel de energică după cum ne-a obișnuit. Vedeta a postat pe Instagram mai multe imagini și filmulețe de la nuntă. Aceasta s-a ținut la un restaurant de familie, din localitatea Bova Marina, în regiunea Calabria, scrie click.ro.

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu acum, după ce s-a retras din televiziune:„Nu mă plâng'

Citește și: Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV:”Nu mă jignește nimeni în halul ăsta”

Citește și: De ce a izbucnit Andreea Berecleanu în lacrimi, la nunta lui Adrian Oianu:”Vă vom fi alături mereu”

Citește și: Cum arată soția lui Jorge în costum de baie la 49 de ani:”Abia am convins-o să…”

Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit în Italia

De la eveniment nu a lipsit nici tatăl celor două vedete, mai scrie sursa citată. Vezi imaginile AICI. Ion Crudu s-a îmbrăcat la patru ace, în costum și a fost mai mereu cu zâmbetul pe buze. De asemenea, la fel ca fiicele lor, și bărbatul a fost pus pe glume, semn că s-a simțit extraordinar la nunta Anei Crudu.

În ziua cea mare, Ana Crudu a arătat ca o adevărată prințesă. Sora Danielei Crudu a purtat o rochie de mireasă albă, lungă, cu trenă, fără mâneci și cu fundă la mijloc, pe o parte. Se pare că, la fel ca celebra ei soră, și mireasa se laudă cu o siluetă de invidiat. Aceasta a fost pusă în valoare de crăpătura rochiei prin care blondina și-a putut etala picioarele.

Cum s-a îmbrăcat mireasa în ziua cea mare

Buchetul miresei a fost alcătuit din flori albe, element ce s-a potrivit perfect cu rochia. În picioare, Ana Maria Crudu a purtat o pereche de pantofi albi. În ceea ce privește coafura, mireasa a optat pentru una lejeră, lăsându-și, în mare parte, părul pe spate.

Dar nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos. Cumnatul Danielei Crudu a fost și el numai un zâmbet și îmbrăcat la patru ace. Adrian Neagu a purtat pantaloni negri și cămașă neagră, iar pe deasupra a avut un sacou deschis la culoare, într-o nuanță de bej/crem.

Cruduța, apariție sexy la nunta surorii ei

Așa cum era de așteptat, și Cruduța a atras privirile la nunta surorii ei. Daniela Crudu a purtat o rochiță scurtă, bleu, cu decolteu și și-a lăsat părul pe spate. Vedeta a purtat o pereche de sandale albe în picioare, cu fundiță și toc.

Deși ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă au avut loc în Italia, atmosfera a fost una tipic românească. În difuzoare a răsunat muzica de petrecere, iar invitații au încins ringul de dans. Cea care a cântat la nunta Anei Crudu a fost Elis Armeanca.

Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia

Ana, sora Danielei Crudu, a decis, acum ceva vreme, să se mute în Suedia. Blondina a apărut în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite', emisiune în care a demonstrat că e pricepută la gătit, dar și că are simțul umorului, la fel ca restul familiei sale.

În prezent, Ana s-a stabilit în Suedia și profesează ca make-up artist.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Foto Ionita

Citeşte şi despre cum să obții cetățenia italiană!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton