Sora Claudiei Pavel și Brigitte Năstase, prima confruntare la "Ferma". Ce și-au spus cele două, neștiind că sunt filmate...

.

Când apele păreau să se liniștească la Ferma, iată că în peisaj a apărut o nouă concurentă, Paula, sora Claudiei (Cream), un real pericol pentru Brigitte Năstase. Între cele două a avut loc deja prima confruntare… Iată ce și-au spus Brigitte și Paula crezând că nu sunt filmate!

Claudia și Paula Pavel


Războiul dintre Brigitte Năstase și Claudia Pavel, la Ferma, a făcut deliciul telespectatorilor cu atât mai mult cu cât artista a fost în cele din urmă eliminată din competiție chiar de către rivala ei. Acuzațiile lui Brigitte, care a susținut că artista ar fi avut o relație cu unul dintre soții ei a detonat bomba, acesta devenind ulterior laitmotivul certurilor dintre cele două. Când totul părea să fi revenit la normal, iar Brigitte și Florin Pastramă anunțaseră deja că au devenit un cuplu, iată că a fost deschisă din nou cutia Pandorei… În competiție a intrat Paula, sora Claudiei Pavel, hotărâtă să îi facă dreptate mezinei familiei.


De altfel, și ceilalți concurenți, printre care Ioana Filimon, sunt ocnviși că Paula a intrat în competiție doar pentru a se răzbuna pe Brigitte Năstase, aceasta declarând că o va da oricum în judecată pe brunetă când vor ieși idn competiție, deoarece i-a defăimat sora.

„Nu e ok să gândești așa despre femei'

Discuția dintre cele două a debutat cu acuzațiile Paulei: Este un scandal atât de imens, încât m-am dus la televizor și am spus că te dau în judecată pentru calomnie. Sora mea a fost virgină până la… și nu știu cum poți să faci tu asemenea acuzații. E foarte urât. Nu e ok să gândești așa despre femei. Absolut totul e pe ziare și pe TV. Puteai să gândești înainte să facă asemenea acuzații‘, i-a spus aceasta lui Brigitte Năstase.


Și crede-mă și eu am poze și martori… Nu pot să cred că s-a dat așa ceva (n.red. pe post)… și eu am vorbit aici vrute și nevrute despre Ilie și despre iubitul meu de acasă. El stă la mine în casă și sigur îmi taie toate gențile‘, a răspuns Brigitte, devenind, fără să-și dea seama, protagonista unui moment absolut ilar… Asta cu atât mai mult cu cât, la ce confesiuni a făcut despre bărbații din viața ei, în momentul de față gențile de firmă ar trebui să fie acum ultima ei problemă…

Foto: PR, Instagram