Sonia Argint nu a cunoscut niciuna dintre iubitele băieților ei. Ce relație are cu Eric și Marc: „M-au rugat să nu mă bag în viața lor”

.

La 41 de ani, Sonia Argint este împlinită profesional și se mândrește cu cei doi băieți ai ei, Marc (19 ani) și Eric (17 ani). Când vine vorba despre relația cu fii ei, vedeta de la TVR spune că le respectă intimitatea și nu vrea să le influențeze în vreun fel deciziile, astfel că, până acum, nu a cunoscut niciuna dintre iubitele acestora. Iată declarațiile Soniei Argint!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Sonia Argint a fost întotdeauna discretă cu privire la viața personală și a preferat să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu doi ani, vedeta TVR a divorțat în secret de Hprațiu Ionescu, după o căsnicie de 15 ani. Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii, Marc și Eric, asupra cărora Sonia Argint și-a concentrat toată atenția după separare. Despre relația cu băieții ei, vedeta spune că le respectă spațiul personal și intimitatea, mai ales că cei doi sunt ajunși la vârsta la care se trăiesc marile iubiri.


Într-un interviu recent, Sonia Argint a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu fii ei. Vedeta TVR se consideră o mamă relaxată și respectă spațiul personal al băieților ei, mai ales că sunt ajunși la vârsta la care pot lua decizii pe cont propriu.

Citește și: Sonia Argint iubește din nou, după divorț: „Cred în căsnicie și în puterea cuplului'


Citește și: Sonia Argint, despre o nouă relație, după divorțul de Horațiu Ionescu: „Sunt deschisă către tot ce are viața să-mi ofere, pentru că merit’

Citește și: Cum arată Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. S-a fotografiat în sânii goi, bandajați: „Mă uit și îmi place ce văd'

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, sărutate de polițiști la America Express: „M-a pupat direct…'

Sonia Argint nu a cunoscut niciuna dintre iubitele băieților ei


Sonia Argint se consideră o mamă relaxată și spune că relația cu băieții ei, Marc și Eric, se bazează pe respectarea spațiului personal și libertate. Până acum, vedeta TVR nu a întâlnit niciuna dintre iubitele fiilor ei, conștientă fiind că cei doi pot face alegeri de unii singuri și că prezența ei ar putea fi stânjenitoare în unele momente.

„Sunt niște băieți foarte discreți, care m-au rugat foarte mult să nu mă bag în viața lor și respect chestia asta. Mi se pare important să le respecți copiilor spațiul de intimitate. Trebuie să fim conștiente că avem pe mână niște ființe cărora trebuie să le dăm drumul în lume la un moment dat, să le dăm niște baze solide, dar nu trebuie să le dirijăm viețile.


Mama e mama. Nu există că mama e mișto, că nu e mișto. Mama e mama, punct. Și mama, când apare în peisaj, oricât de mișto ar fi ea, este cringe. Nu. (n.r. nu are emoții pentru momentele în care o să le cunoască iubitele) Eu sunt și destul de relaxată. Am mare nevoie să am grijă de mine și de viața mea. I-am crescut timp de 19, respectiv 17 ani, mi-am făcut treaba foarte bine, zic eu. Să plece’, a susținut Sonia Argint, potrivit ego.ro.


„Nici eu nu sunt vreo gospodină care se sacrifică pe altarul aragazului și al bucătăriei’

Sonia Argint spune că nu va „judeca’ alegerile pe plan sentimental ale fiilor ei, mai ales că nici ea nu se consideră o gospodină desăvărșită. Totuși, vedeta TVR a ținut să punctele că nu are de gând să-și împartă garderoba cu o viitoare noră.

„Nu dau pantofii mei, nu dau gențile mele, nu dau bijuteriile mele. Sunt ale mele și îmi rămân mie. Dar promit să nu judec ce se întâmplă în relația băieților mei. Este o chestiune atât de subiectivă și care ține de fiecare, dacă lui îi place cineva care nu gătește și nu face sport, este OK. Nu locuiesc eu cu persoana aia acasă. Nici eu nu sunt vreo gospodină care se sacrifică pe altarul aragazului și al bucătăriei’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook