Marian Toma a murit în urma unui AVC, la 31 de ani. A fost solist vocal la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”

.

Marian Toma a murit în urma unui AVC, la 31 de ani. Veste cutremurătoare în lumea muzicii populare. Luni, 3 aprilie 2023, Marian Toma, solistul vocal din cadrul Ansamblului Profesionist Doina Oltului', s-a stins din viață, la vârsta de 31 de ani. Intepretul a suferit un accident cerebral.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Marian Toma a murit în urma unui AVC, la 31 de ani. La 31 de ani, solistul Marian Toma s-a stins din viață, anunțul fiind făcut de reprezentanții Ansamblului Profesionsit pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Doina Oltului’, pe rețelele de socializare. Interpretul era internat în spital de patru zile, iar starea lui de sănătate s-a agravat în cursul zilei de ieri.

Citește și: Ce vedete internaționale a machiat Alexandru Abagiu. A lucrat 10 ani în culisele Festivalului Internaţional de Film de la Cannes


Citește și: Gestul romantic prin care Alina Pușcaș este răsfățată de soțul ei: „Sunase la ușă și când am deschis… o mare surpriză' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire: „Nu înceta niciodată să visezi'

Marian Toma a murit în urma unui AVC, la 31 de ani

În cursul zilei de sâmbătă, Marian Toma a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicii constatând că a suferit un accident vascular hemoragic. În aceeași zi, intepretul a fost transferat la un spital din București.


Luni, 3 aprilie 2023, starea de sănătate a solistului vocal din cadrul Ansamblului Profesionist Doina Oltului’ s-a agravat și s-a stins din viață.

„Cu mare durere în suflete anunţăm că Marian Toma, colegul şi prietenul nostru, a trecut în nefiinţă. (…) Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 3 aprilie, lumina refecletoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică, coleg şi prieten drag!’, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Ansamblului.


Cine a fost Marian Toma

Marian Toma a fost solist în cadrul Ansamblului Profesionist Doina Oltului’, dar și membru în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt. Absolvent al Facultății de Muzică București, intepretul a înființat Școala de Muzică Marian Toma’, unde preda cursuri de chitară și voce.


„Solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea culturii Tradiţionale ‘Doina Oltului din anul 2009, iar din anul 2019 a activat, tot ca solist vocal, de muzică populară şi uşoară, în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt.

Absolvent al Facultăţii de Muzică Bucureşti, Marian şi-a dedicat, scurta sa viaţă, scenei şi publicului. Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare şi a reuşit să-şi încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă.


De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică şi multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară şi voce în cadrul Şcolii de Muzică ‘Marian Toma’, se ,mai arată în postarea Ansamblului.

Sursa foto: Facebook