Solista Biu Marquetti, originară din Cuba, ar lupta pentru România, în caz de război: "Aș pune mâna pe armă"

.

Solista Biu Marquetti este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. A fost născută în Cuba și a prins vremurile comunise din țara sa. A fost chiar și în armată și spune că, în caz de război în țara noastră, ar pleca și mâine să lupte pentru România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Solista Biu Marquetti a fost născută în Cuba, însă a decis să vină în România să-și facă o carieră în muzică, ceea ce s-a și întâmplat. După ce a prins vremuri extrem de grele în țara sa, vedeta spune că poate să treacă prin orice. A fost chiar și în armată și spune că, în caz de război, va pleca să apere România.

Într-un interviu, vedeta a vorbit deschis despre momentul în care i-a fost pusă armă în mână. Iată ce a mai cântăreața despre armată.


Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:Țeluri diferite și multe traume din copilărie/ EXCLUSIV

Citește și: Ce restricții se ridică începând cu 9 martie.România a ieșit din starea de alertă!

Citește și: Cum se înțelege Mikaela, fiica Iuliei Albu, cu iubitul mamei sale:„El nu concepe ca…/ EXCLUSIV

Citește și:Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:’Tu vrei să mă prinzi și…’


Solista Biu Marquetti ar lupta pentru România, în caz de război. Este originară din Cuba

Solista Biu Marquetti a fost născută în Cuba, iar de mai bine de 16 ani s-a stabilit în România. În timp ce era în țara sa, vedeta a prins vremuri extrem de grele. Ba chiar mai mult, spune că a făcut armata și că era dispusă să-și dea viața pentru țara sa.

Desigur, nu m-a obligat nimeni să fac Armata, regulile acestea nu sunt obligatorii pentru femei, ci pentru bărbați. Pur și simplu, eu am ales să fac Liceul și apoi Facultatea de Drept (care se făceau în cadrul militar). Toți profesorii mă îndreptau către muzică, văzând talentul dat de Dumnezeu, dar eu tot Armată am făcut. Am crescut cu Revoluția. În „Epoca Comunismului’, cubanezii trăiau chiar bine, nu le lipsea nimic.


Problemele au început când a căzut blocul comunist și nu am mai primit ajutor din partea nimănui. Instrucția constă cam 70% din ceea se vezi în filme (disciplină, respect, rigoare, antrenament militar, etc). Deci, eram gata să îmi dau viața pentru țara mea, dacă era necesar’, a declarat Biu pentru revista EGO.


În perioada această dificilă, în timp ce unii ar pleca imediat din țara ca să trăiască, alții și-ar da viața pentru țară. Una dintre aceste persoane este Biu Marquetti, care spune că și-ar apăra țara cu prețul vieții.

„Ar fi trebuit să facă și femeile Armata. Ar fi normal să-și apere pământul atât femeile, cât și bărbații, eu sunt mai patriotă, așa. Când m-am înrolat în Armată, în Cuba, nu m-a obligat nimeni. O femeie trebuie să știe să și gătească, dar și să tragă cu pușca. Acum, nu poți obliga pe nimeni, așa gândesc eu. Fiind și cetățean român, de o lună, căci am luat cetățenia, aș pune mâna pe armă, la nevoie. Cuba și România sunt țările mele dragi, le-aș apăra, la greu!’,a mai spus Biu Marquetti.

sursă foto- Facebook