Sofia Vergara este cea mai sexy! O nouă apariţie de senzaţie pentru actriţa din “Modern Family”

 Florentina Liutic
.

La 42 de ani, Sofia Vergara este nu doar vedeta de televeziune cel mai bine plătită, ci şi una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood.

 

Sofia îşi asumă acest lucru şi fiecare apariţie a sa este una de senzaţie. Aşa s-a întâmplat la gala Emmy de anul acesta când nu s-a sfiit să se urce pe un podium ce se rotea punându-şi în evidenţă formele voluptoase. Şi aşa s-a întâmplat şi la ultima ei apariţie, de la „Good Morning America”.

 

Îmbrăcată într-un top negru şi o fustă grena, accesorizate cu o pereche de pantofi cu baretă şi tocuri ameţitoare, Sofia a debordat de energie şi bună dispoziţie, semn că trece printr-o perioadă extrem de fericită.

 

Actriţa din Modern Family' s-a amuzat teribil când a primit o mască de ochi pentru dormit pe care era scris cuvântul sexy'.

 

În prezent, vedeta are o relaţie cu Joe Manganiello, cu care pare că se înţelege perfect. Cei doi au fost surprinşi plimbându-se îmbrăţişaţi, luând masa în oraş şi petrecându-şi împreună vacanţă.

 

Foto: Northfoto

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton