„O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”. Smiley și Gina Pistol au decis să nu mai publice deloc poze cu fiica lor

 Ifrim Georgiana
.

Smiley și Gina formează un cuplu de aproximativ 6 ani și au devenit părinți în primăvara anului 2021, atunci când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Până acum, cei doi au evitat să posteze imagini cu chipul fiicei lor, soția artistului motivând că nu-și dorește s-o expună la „energia care bântuie în mediul online'. Acum, Smiley și Gina au luat decizia de a nu mai publica nicio imagine cu fetița lor și au explicat de ce au ajuns la această întețelegere. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc, după șase ani de relație. Fericitul anunț a fost făcut prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, cei doi părinți și-au anunțat urmăritorii că nu vor mai posta niciun fel de imagini cu fiica lor, Josephine. La sfârșitul lunii martie, prezentatoarea de la Antena 1 a publicat o fotografie cu chipul micuței, însă a șters-o în doar câteva minute.

sm11sm11

Ulterior, cu lacrimi în ochi, Gina Pistol a explicat că imaginea a fost postată din impreudență și a cerut presei să blureze chipul lui Josephine. După acest incident, prezentatoarea TV și artistul au decis să nu mai publice nicio fotografie cu fiica lor, anunțul fiind făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă și primele declarații despre nuntă: „Este firesc să primiți vestea de la noi'

Citește și: Cum au reacționat fanii Ginei Pistol după ce au auzit-o cântând live, împreună cu Smiley: „Are puțin din vocea Loredanei Groza”

Citește și: Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram: „Au venit și sărăciile astea din România cu…”

Citește și: Ianna Novac dezvăluie de la ce porneau conflictele în trupa A.S.I.A: „Eram în competiție”. Care este relația dintre fete în prezent

Smiley și Gina Pistol au decis să nu mai posteze deloc poze cu fiica lor

Până acum, Gina Pistol și Smiley obișnuiau să publice imagini cu fetița lor, însă micuța era întotdeauna surprinsă de la spate și nu i se vedea chipul. După incidentul de la sfârșitul lunii martie, artistul și prezentatoarea TV s-au hotărât să n-o mai expună deloc pe Josephine în mediul online.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul așa vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale e decizia ei!

Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele', a ținut să precizeze Smiley.

De ce nu mai postează Smiley și Gina Pistol imagini cu fiica lor

Smiley și Gina Pistol și-au explicat decizia de a nu mai publica deloc imagini cu fiica lor. Cei doi părinți sunt de părere că expunerea publică ar putea-o afecta pe Josephine în viitor și vor ca aceasta să decidă singură dacă își dorește să fie cunoscută publicului larg.

„Noi am decis să fim neutrii în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că, orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața', a declarat Gina Pistol.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie sa aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!', a declarat Smiley.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton