Smiley, mesaj emoţionant după ce Mihai Constantinescu şi Leo Iorga au murit în aceeaşi săptămână: „Pentru mine sunt nemuritori”

 Dumba Gabriela
.

Smiley a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, la finalul unei săptămâni extrem de grele, în care au murit, la diferenţă de câteva zile, Mihai Constantinescu şi Leo Iorga.

Anastasia Lazariuc şi Mihai ConstantinescuAnastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu

Se încheie o săptămâna dureroasă pentru muzică românească, doi mari artiști au plecat dintre noi spre o lume mai bună. E cu atât mai dureros cu cât muzică lor ne-a făcut tuturor trecerea prin această viață mult mai frumoasă . Ne-au făcut să ne simțim sensibili, pozitivi, vii… Pentru mine sunt nemuritori, la fel ca muzica', a scris Smiley pe Facebook, postarea sa fiind completată cu sute de mesaje de condoleanţe din partea celor care îl urmăresc.

„Amândoi au trecut prin viață cu plăcerea cantatului și au lăsat în urmă amintiri frumoase !', 'Nu vor muri atâta timp cât noi vom trăi cu muzică lor. Dumnezeu să-i ierte și să le dea odihnă veșnică', 'Viața pentru noi poate fi lungă sau scurtă ! Frumos este atunci când ești artist și lași amintiri de neuitat… Viață lungă celor ce ne fac viața un frumos ecou „muzică' – sunt câteva dintre mesajele postate de prietenii virtuali ai lui Smiley.

Citeşte şi:

Adrian Titieni va juca în serialul VLAD. Primele declaraţii despre rolul său, cel mai temut personaj din noul sezon

Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț. Ce i-a unit pe cei doi acum

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton