Smiley, despre ce se întâmplă acum în viața lui: ”Nu mi-am planificat nimic!”

.

2018 a fost un an bun pe toate planurile pentru Smiley. Artistul iubește, este iubit de o femeie frumoasă și are mii de fani care îl adoră. Toate acestea, însă, nu au făcut parte din plan, ci a fost mâna generoasă a destinului. 

Într-un interviu acordat Formula AS, Smiley a vorbit despre toate lucrurile frumoase pe care le trăiește acum:


„Nu mi-am planificat nimic din ce se întâmplă în viaţa mea… Sunt recunoscător pentru tot ce am trăit, pentru toate expe­rien­ţele, nimic nu mi s-a părut a fi un chin. Pe de altă parte, cu tot caruselul ăsta, cred că încă reuşesc să le fac pe toate şi să le fac cum trebuie, probabil şi pen­tru că am ajuns să-mi organizez mult mai bine priorităţile unei zile de lucru…

Sigur, zilele mele sunt mereu pline şi rar găsesc momente pentru mine: să stau doar eu cu mine acasă, să mă gândesc la lu­crurile de pe perioade mai lungi sau doar la cele de peste zi, să mă gândesc la ce am făcut bine şi la ce ar mai trebui să corectez, să-mi repet că niciodată nu trebuie să uit să fiu recunoscător şi să fiu generos. Mă străduiesc să profit de fiecare zi şi să nu pierd nimic din ceea ce aş putea să fac. Re­pet: chiar şi în condiţiile astea, nimic din viaţa mea nu mi se pare un sacrificiu. Totul e un dar. Zâm­betul meu n-are de ce să se stingă’, a declarat muzicianul.


Viața ideală, femeia ideală

Discreția este cea care caracterizează relația lui Smiley cu Gina Pistol. Deși semnele că sunt împreună sunt evidente, iar prezentatoarea TV a recunoscut acest lucru, Smiley preferă să nu vorbească mai deloc despre viața lui sentimentală. Cu toate acestea, în ultimul timp, a făcut câteva afirmații care au lăsat să se înțeleagă că, alături de Gina, a găsit iubirea la care a visat. 

‘Cred că femeia cu care sunt e cea ideală’, a mărturisit artistul