Smiley, adevărul despre certurile cu jurații de la Vocea României: „Cu Tudor Chirilă mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina Rimes”

 Miniosu Alexandra
.

Smiley a spus adevărul despre certurile cu jurații de la Vocea României. Pe lângă faptul că sunt colegi de breaslă, aceștia sunt colegi și în cadrul show-ului de la PRO TV. Sezonul 10 va debuta în această toamnă pe micile ecrane, iar iubitul Ginei Pisol a dezvăluit deja câteva detalii de culise. Artistul a recunoscut că mai are discuții aprinse, atât cu Tudor Chirilă, cât și cu Irina Rimes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley a dezvăluit adevărul despre certurile cu jurații de la Vocea României. Cântărețul e deja veteran în show-ul de la PRO TV și va fi antrenor și în sezonul 10, cel care va debuta în această toamnă. În cadrul unui interviu pentru ego.ro, iubitul Ginei Pistol a vorbit public despre discuțiile în contradictoriu pe care le are cu colegii lui, cum ar fi Tudor Chirilă și Irina Rimes.

smiley-1-1smiley-1-1

De 11 ani, Smiley e antrenor la „Vocea României', unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la PRO TV. Cântărețului îi place atât de mult emisiunea, încât revine de fiecare dată cu mare drag. În plus, a decis să-și schimbe și look-ul, de curând, pentru noul sezon, cel cu numărul 10.

Citește și: Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României:”Pare foarte…”

Citește și: Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol:”La privire cu…”

Citește și: Ce relație au, de fapt, Connect-R și Misha, la 5 ani de la divort:”Dacă oprești…”

Citește și: Livia Graur, știrista de la Prima TV, cântărește doar 49 de kilograme și vrea să se îngrașe:„Nutiționiștii n-au găsit nicio soluție'

Smiley, adevărul despre certurile cu jurații de la Vocea României

Cu câteva luni înainte ca noul sezon „Vocea României' să apară la TV, Smiley a făcut câteva declarații inedite despre show. Artistul a făcut chiar și o glumă, spunând că rămâne în emisiune până ce-și va găsi altceva de lucru și va fi dat afară.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?', a spus Smiley, în glumă, pentru sursa menționată.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina'

La fel ca ceilalți colegi de la masa juriului, sau mai bine zis cea a antrenorilor, nici Smiley nu s-a lăsat ușor atunci când a vrut un concurent la el în echipă. Cântărețul a avut de mai multe ori replici tăioase cu colegii săi. Conform spuselor lui, a avut discuții aprinse atât cu Tudor Chirilă, cât și cu Irina Rimes. Recunoaște însă că aceste „certuri' sunt prietenești.

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da, da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile' asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină.

Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei', a mai declarat artistul.

Când începe Vocea României, sezonul 10

În această toamnă, zeci de voci vor vibra din nou pe scena de la „Vocea României'. Show-ul de la PRO TV revine cu un nou sezon, cel cu numărul 10. Pentru prima dată în concurs, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun.

În acest an, la Vocea României, echipa de antrenori e întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Toți vor lupta pentru a găsi cea mai bună voce a României.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton