Sir Paul McCartney - Cel mai costisitor divort

 Revista VIVA
.
Fostul membru Beatles, Paul McCartney si cea care ii mai este inca sotie, Heather Mills, s-au intalnit intr-un tribunal din Londra pentru a incerca inca o data sa ajunga la un consens in privinta divortului care are mari sanse sa devina cel mai costisitor din Marea Britanie.

Heather Mills, Paul McCartneySir Paul McCartney (65) si Heather Mills (40) nu au reusit sa finalizeze procedurile in octombrie anul trecut cand au avut infatisare la Inalta Curte.

Acum, cei doi au ajuns la tribunal separat, iar sedintele care se vor intinde pe parcursul a 5 zile se vor desfasura cu usile inchise.

Dupa o disputa avuta cu avocatul sau, Heather va trebui sa-si sustina singura cauza, miza fiind una uriasa.

Paul McCartney este posesorul unei averi care se pare ca depaseste 1 miliard de euro, iar tabloidele sustin ca este dispus sa-i ofere lui Mills 74 de milioane de euro.

Banii ar putea intra in conturile femeii pe rand: 27 de milioane la pronuntarea sentintei si anual cate 3,35 de milioane de euro pana cand fiica lor, Beatrice, acum in varsta de 4 ani va ajunge la majorat.

Paul McCartney si Heather Mills s-au casatorit in 2002, la patru ani distanta dupa ce Linda, prima sotie a cantaretului, a murit din cauza unui cancer la san.

Dupa ce au anuntat o despartire amicala in mai 2006, cei doi au tinut prima pagina a ziarelor, Heather declarandu-se victima unei campanii de presa si comparand situatia in care se afla cu aceea a Printesei Diana.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton