Simona Pătruleasa are doar 56 de kilograme, un păr superb și un ten de invidiat. Cum își menține silueta și care sunt trucurile ei de înfrumusețare: ”Mi-am făcut și gomaj cu cafea, amestecată cu puțină miere...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Simona Pătruleasa are 56 de kilograme. Știrista de la postul Kanal D arată de senzație. Vedeta a povestit că nu mai mănâncă după ora 18.30 și ține post intermitent. Într-un interviu pentru viva.ro, bruneta vorbește despre secretele ei de frumusețe, dar și despre sărbătorile pascale care se apropie. Vedeta susține că nu adoarme până nu se demachiază și spune că folosește pentru păr și față tratamente cosmetice și adoră produsele naturiste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa are 56 de kilograme și nici nu ai spune că frumoasa brunetă se apropie de 50 de ani. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe. Știrista folosește pentru păr ulei de cocos, iar la față își face gomaj cu miere și cafea. Nu adoarme niciodată fără să se demachieze, iar după ora 18.30, bruneta nu mai mănâncă nimic și ține post intermitent.

55640059_2640387062643455_7137633620386119680_n55640059_2640387062643455_7137633620386119680_n

Citește și: „Am slăbit 13 kilograme, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc'. Mihai Mitoșeru a suferit de depresie, când mama lui s-a operat pe creier

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț: „Ne certam foarte rău și ne vorbeam urât”

Citește și: Raluca Bădulescu, adevărul despre relația cu iubitul ei, după zvonurile despărțirii: „Nu aș ierta niciodată trădarea și minciuna'. În ce relații a rămas cu foștii soți / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: „A fost o cucerire lentă. E un tată minunat”

Simona Pătruleasa: 'Trebuie să ne bucurăm de ceea ce ne-a dat Dumnezeu'

Simona Pătruleasa arată senzațional pentru o femeie care se apropie de 50 de ani și spune că unul dintre cele mai frumoase complimente a venit, în ultima vreme, de la fiica ei. Vedeta are 56 de kilograme. Ține post intermitent și nu mai mănâncă nimic seara. Într-un interviu pentru viva.ro, prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt secretele sale de înfrumusețare.

Se apropie sărbătorile pascale. Unde le vei petrece?

S.P: Ca de fiecare dată, voi petrece acasă cu părinții, bunicii, pentru că, de când o avem pe Ingrid, toate sărbătorile le facem împreună cu ei. Așa e frumos și așa simțim de fiecare dată. Nu plecăm nicăieri.

Ouăle de Paște cine le vopsește?

S.P: Și Ingrid cu bunica, și eu cu Ingrid. Depinde.

Călătorești mult. În vacanță nu pleci?

S.P: Momentan nu, pentru că eu lucrez, dar sper totuși, după sărbătorile pascale să plecăm o săptămână, într-o vacanță. Dar mi-aș dori să mergem undeva pe lângă București, nu departe.

Ce crezi că au avut oamenii de învățat după pandemie?

S.P: Sunt multe de spus. În primul rând, cred că oamenii și-au dat seama -dacă trebuia să trăim așa ceva, ca să ne dăm seama de asta- că trebuie să ne bucurăm de ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Trebuie să realizăm că viața e atât de importantă și merită trăită frumos, bucurându-ne de cei dragi. Că trebuie să găsim timp pentru noi și pentru cei dragi. Și să ne oprim, din când în când, din alergătură. Să trăim pur și simplu pentru noi și pentru cei pe care îi iubim.

Ai pierdut persoane dragi?

S.P: Da, au mai fost persoane pe care le-am pierdut.

Simona Pătruleasa își face tratamente pentru păr și măști naturiste

Ai un păr foarte îngrijit. Cum îl întreții?

S.P: Mai mult eu mă ocup de el. Îi fac acasă tratamente, dar arată bine pentru că este coafat de colegele mele de la Kanal D. Dar așa, îi fac tratamente acasă. Nu prea mă duc la salon, pentru că mi se pare că pierd timpul. Îmi fac și tratamente cosmetice și din cele naturiste. Îmi pun uleiuri pe el. De pildă, folosesc ulei de cocos… Tot felul de măști pe care le aplic pe păr și stau cu ele. Mai pun seruri, tot ce folosesc acasă. Dacă îmi propun să mă spăl seara, îmi pun mai multe tratamente și măști. Stau două-trei ore cu ele pe cap și apoi îmi spăl părul.

Pentru față ce folosești?

S.P: Și pentru față folosesc tot felul de măști pe care le aplic dimineața când îmi beau cafeaua. Pentru că mă machiez la 6 dimineața îmi pun niște patch-uri sub ochi, îmi fac gomaj o dată pe săptămână cu produse din farmacie, dar mi-am făcut și gomaj cu cafea, amestecată cu puțină miere. Întotdeauna mă demachiez, indiferent cât de târziu e și cât de obosită aș fi. Îmi pun cremă dimineața cu un factor de protecție și o cremă seara. Recunosc că am puțină grijă.

Simona Pătruleasa are 56 de kg: 'Nu mănânc după ora 18.30. Țin o pauză de 16 ore între mese'

Câte kilograme ai?

S.P: 56 de kilograme, dar sunt foarte atentă. Nu mănânc după ora 18.30. Țin o pauză de 16 ore între mese. Țin postul intermitent și la mine funcționează. O lună de zile am crezut că nu o să meargă, dar apoi a dat randament.

Acum suntem în post. Doar eu îl țin, iar lor le gătesc separat și nu îmi este poftă. Dacă îți impui, nu ai probleme. E mai greu în prima săptămână, dar uite că deja suntem în a cincea săptămână de post acum.

Ingrid ce face?

S.P: E într-o perioadă în care fetițele, știi cum sunt… Au senzația că ele știu tot, că ele dețin adevărul absolut, vrea să se îmbrace cum vrea ea, nu prea mai ține cont de sfaturile mele. Trebuie să mă obișnuiesc, pentru că a crescut.

Îmi spune când mă vede ieșind din casă, că îi place cum m-am îmbrăcat.

Simona Pătruleasa a primit un compliment care a emoționat-o

Cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?

S.P: Au fost mai multe de-a lungul timpului. Acum depinde și din partea cui au venit ele. Ingrid, de exemplu, mi-a spus în urmă cu o săptămână, ceva frumos. Mi-a zis: 'Vai, mami, cât de frumoasă ești, nu cred că cineva poate spune că te apropii de 50 de ani'. Pentru că mai am puțin și o să împlinesc această vârstă.

Foto: Facebook, Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton