Simona Patruleasa a vorbit in premiera despre sarcina ei cu Andreea Marin Banica

 Revista VIVA
.

In exclusivitate pentru www.scoalamamelor.ro , Andreea Marin Banica a realizat un interviu cu Simona Patruleasa care va deveni pentru prima data mama.

Simona PatruleasaSimona Patruleasa face marturii in premiera despre sarcina sa si problemele din perioada cand nu putea deveni mama, despre modul in care a reusit sa depaseasca impasul, despre copilarie, familie si primii pasi in televiziune, despre schimbarea majora din viata ei din ultimii ani.

Saptamana viitoare, pe www.scoalamamelor.ro urmeaza un interviu cu Ileana Badiu, in calitate de mama, femeie in viata careia apar necunoscute pentru care e nevoie de solutii rapide si profesionist care stie ce inseamna succesul, dar si cat de greu este sa mentii stacheta la inaltime.

„Scoala Mamelor este deja un proiect care a depasit granitele noastre, mame din peste 90 de tari sunt inscrise pe site-ul nostru si ne consulta specialistii, acum suntem si in etapa in care desfasuram cursuri de formare profesionala gratuite pentru mame si au un succes extraordinar, fara sa exagerez.', declara Andreea Marin Banica.

„Cand am anuntat inscrierea, locurile s-au ocupat imediat, intr-o zi. Pe site-ul www.scoalamamelor.ro avem deja aproximativ 55.000 de mame care ne cauta in mod curent, numarul creste de la zi la zi, specialistii nostri le raspund gratuit prin sute de articole postate cu noutati in domeniile lor de interes si mai ales cu raspunsuri la problemele lor, pentru ca exista dialogul direct al expertilor nostri cu mamele, precum si posibilitatea lor de a vorbi intre ele pe forum. Paginile noastre au fost vizitate de mai mult de jumatate de milion de ori, iar cei mai multi vizitatori din afara Romaniei (pentru ca nu doar mamele, ci uneori si barbatii sau tinerii ne cauta) sunt din teritoriii ca: Moldova, Italia, Spania, S.U.A., Germania, Marea Britanie, Franta, Canada, Grecia, Belgia, Irlanda, Austria, Portugalia, Olanda, Cipru, Suedia.', adauga vedeta.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton