Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în țară: "Nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice"

 Laciu Andreea
.

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor și s-a întors în România, unde a fost așteptată de băiețelul ei, Dimitrie. A fost una dintre cele mai iubite concurente din concurs, iar eliminarea ei i-a luat pe mulți prin surprindere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc a fost extrem de supărată când a aflat că trebuie să plece acasă. Parcursul ei în jungla din Republica Dominicană s-a terminat într-un mod neplăcut. Strategia unor colegi a dat roade și a fost votată sub pretextul accidentării pe care a suferit-o actrița. Cu toate că și-a dorit să rămână cât mai mult timp în competiție, pentru fiul ei, Simona a ajuns înapoi în România.

În seara în care a fost eliminată, actrița i-a uimit pe unii dintre concurenți. A ales să nu își îmbrățișeze toți colegii ei din echipa Faimoșilor. Însă, pe drumul parcurs spre fiul ei, care o aștepta cu nerăbdare în țară, Simona a uitat de supărare. Consideră că Survivor a fost o șansă uriașă pentru ea, dar este fericită pentru că s-a întors alături de micuțul Dimitrie.

154645759_461536898620557_3557856812430842989_n154645759_461536898620557_3557856812430842989_n

Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în România

Pentru Simona, competiția de la Survivor a reprezentat o etapă extrem de importantă în viața ei. A ținut să le mulțumească celor care au votat-o pentru eliminare, considerând că aceștia au urmat doar o strategie.

'Nu cred că am trăit vreodată o emoție atât de mare, poate doar când l-am născut, dar sinceră să fiu e ca și cum m-aș renaște eu. În momentul acesta realizez că să mă întorc a fost cel mai bun lucru pentru mine. Deși, inițial, eram foarte supărată pe colegii mei și pentru nominalizare, în momentul acesta pot doar să le mulțumesc pentru că m-au trimis lângă Dimitrie.

Eu am fost foarte nemulțumită deoarece nu mă consideram cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Apoi am înțeles că Survivor e un joc de strategie, nu un joc sportiv. Atunci următoarea lor nominalizare, adică Elena, ei chiar au făcut o strategie. Chiar nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice pe acolo', a spus Simona Hapciuc.

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor.A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor:„Nu e doar despre sport, contează să…'

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Care a fost cel mai greu moment pentru Simona

Momentul în care actrița s-a accidentat a fost cel mai dificil pentru Faimoasă. Atunci când a fost nevoită să aștepte rezultatul analizelor, Simona s-a gândit că poate fi trimisă acasă.

'Cel mai greu moment pentru mine la Survivor a fost când mi-a sărit genunchiul, mă vedeam plecată acasă și nu voiam să plec acasă. Nimeni nu înțelegea cât de greu e să stai pe banca de rezervă și să aștepți acel rezultat de la RMN și să-ți faci exercițiile că poate mâine intri, dar de fiecare dată mai așteptam. Să stai rezervă la Survivor e mult mai greu decât să intri pe traseu', a adăugat Simona Hapciuc, la revenirea în țară.

Simona Hapciuc, dezvăluire incredibilă după Survivor

Imediat după eliminare, Simona a răbufnit la adresa colegilor de echipă.

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general. Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu', a mărturisit Simona, după eliminare.

„Să nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. În momentul in care am venit aici mi-am asumat că voi fi o fire dreapta, ca în viața de zi cu zi. Nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut. Cu Jador și Culiță am avut nenumarăte altercații, iar celelălte persoane care m-au votat au fost pur și simplu influențate de ei„, a adăugat blondina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton