Simona Halep și Toni Iuruc au semnat astăzi actele de divorț. S-au întâlnit, din nou, la notar: „Sunt foarte...”

.

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat astăzi actele de divorț. De astăzi, 10 octombrie 2022, tenismena și omul de afaceri sunt oficial divorțați. Cei doi s-au revăzut la notar, în prima parte a zilei. Machidonul a făcut și câteva declarații, dezvăluindu-le jurnaliștilor starea lui de spirit. Iată ce a spus presei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Simona Halep și Toni Iuruc au semnat astăzi actele de divorț. Se pare că tenismena și afaceristul și-au început săptămâna „în forță’. Începând de luni, 10 octombrie, cei doi sunt oficiali divorțați, ea o femeie liberă, iar el un bărbat liber. Aceștia au avut la dispoziție 30 de zile să se răzgândească în ceea ce privește divorțul, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Luni dimineață, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Cei doi și-au făcut apariția la notar, încă din prima parte a zilei, pentru a semna actele definitive ale divorțului. Așadar, separarea lor e acum oficializată legal.


Citește și: Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc după divorț.S-au afișat în ipostaze controversate

Citește și: Câți bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc.Suma e colosală

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…’

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 6 ani.Cum au sărbătorit-o cântăreața și George Burcea, separat: „Vă iubesc'

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat astăzi actele de divorț


Simona Halep a ajuns prima la notar, în jurul orei 10:00. Sportiva a venit îmbrăcat într-un palton lung, până la genunchi, de culoare maro, și o pereche de pantaloni albaștri. În picioare, tenismena a purtat niște încălțări lejere. Campioana a urcat grăbită în biroul în care urma să semneze divorțul de Toni Iuruc, fără să stea de vorbă cu jurnaliștii.

Toni Iuruc și-a făcut și el apariția, o jumătate de oră mai târziu. Machidonul a venit îmbrăcat într-o ținută elegantă. Deși era la fel de grăbit ca sportiva, a oferit câteva declarații. El și Simona Halep aveau cununia religioasă programată peste o lună, însă astăzi au divorțat oficial, în fața notarului, la 30 de zile după ce au depus actele de divorț.


„Sunt foarte bine, mulțumesc’, a spus Toni Iuruc pentru Fanatik.

S-au întâlnit, din nou, la notar

Aceeași sursă mai scrie că Simona Halep și Toni Iuruc au mai vorbit, de la depunerea actelor, doar de ziua de naștere a tenismenei, pe 27 septembrie. Machidonul i-ar fi făcut atunci urările cuvenite.

Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe cale amiabilă. Potrivit legii, divorțul în fața notarului nu implică vina vreunuia dintre soți, așa cum au și menționat, în momentul anunțului atât sportiva, cât și fostul ei partener.


De asemenea, sursele mai spun că Simona Halep și Toni Iuruc nu au depus nici cerere de partaj, astfel, fiecare rămânând cu bunurile pe care le-au avut înainte de căsnicia lor de 1 an.

Tot astăzi, 10 octombrie, au avut loc și redactarea şi semnarea încheierii finale de către toate părţile, obţinerea numărului certificatului de divorț și redactarea și eliberarea lui, potrivit legii, termenul acordat pentru desfacerea mariajului.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat după aproape un an de căsnicie


Luna trecută, pe 7 septembrie, o veste a luat prin surprindere pe toată lumea. S-a aflat atunci că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, la aproape un an de la căsătoria civilă și două luni înainte de cununia religioasă.

La acea vreme, Toni Iuruc a confirmat primul vestea, susținând că decizia a fost luată de comun acord.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!’, mărturistea Toni Iuruc, în urmă cu o lună, pentru aceeași sursă.


Toni Iuruc ar fi hotărât să nu se mai însoare, după divorțul de Simona Halep

La o zi după anunțul surprinzător, Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la notar, loc în care au parafat despărțirea. Potrivit surselor, sportiva și afaceristul plănuiau să devină părinți abia în anul 2024, ea punându-și cariera din tenis pe primul loc.


După ce a ales să se despartă de Toni Iuruc, în viața Simonei Halep au avut loc mai multe schimbări. Tenismena a trecut recent printr-o intervenție estetică la nas. De asemenea, se speculează că și-ar fi părinții că se mută din România. În ceea ce-l privește pe Toni Iuruc, zvonurile spun că ar fi decis să nu mai ajungă niciodată în fața altarului, fiind deja la al treilea divorț.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Fanatik, Arhivă VIVA!