Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă. Cum au sărbătorit

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat o petrecere ce ţine de tradiţia machedonească, prin care sărbătoresc faptul că sportiva a acceptat inelul de la iubitul ei, în urmă cu două săptămâni. Petrecerea a avut loc în casa lor din Izvorani și totul a fost un mister și pentru invitați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două săptămâni, Simona Halep a dezvăluit că a primit inelul de logodnă de la Toni Iuruc, omul de afaceri care îi este iubit de doi ani. Așa cum cere tradiția la machedoni, acest mare eveniment din viața jucătoarei de tenis trebuia celebrat și la petrecerea din weekend au fost invitați doar familia și prietenii foarte apropiați.

simona-halepsimona-halep

Petrecerea a fost organizată în mare secret și nici măcar invitații nu au știut detalii. Astfel, aceștia au fost chemaţi la un restaurant din Băneasa unde au fost întâmpinaţi de omul de afaceri Toni Iuruc, potrivit observatornews.ro.

Surpriza a fost şi mai mare când acesta i-a condus spre locuinţa cuplului, din Izvorani, o proprietate cu o curte imensă, piscină şi teren de tenis, aflată chiar lângă Comitetul Olimpic.

Aici, invitații au fost întâmpinaţi de Simona Halep, mama, tatăl şi fratele ei.

A fost o petrecere restrânsă şi plină de eleganţă. Mesele, aşezate în faţa casei, au fost decorate cu flori şi lumânări albe.

Sportiva a purtat inițial o rochie roşie, în timp ce iubitul său a ales un costum de culoare închisă, în dungi. Ulterior, Simona s-a schimbat într-o altă ținută, astfel că în fotografiile cu focul de artificii, sportiva apare într-o altă rochie, dar la fel de fericită, în brațele logodnicului ei.

Citește și: De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție:'A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit…'

Citește și: Drama cântăreței Elena Pripas. A fost bătută și umilită de soț, timp de 12 ani:'Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată așa de tare'

Citește și: Gabriela Cristoiu, bătută crunt de iubitul ei:„Am căzut lată pe jos…’ Are fața tumefiată

Ion Țiriac a lipsit de la petrecere

Tatiana Halep, mama Simonei, a fost în culmea fericirii, iar tatăl ei, sufletul petrecerii. Stere Halep a dansat toată noaptea pe ritmurile muzicii machedonești.

De la petrecere au lipsit Gheorghe Hagi sau Ion Țiriac, unul dintre sfătuitorii sportivei născute la Constanța. Omul de afaceri spunea într-un interviu acordat Sandrei Stoicescu anul acesta că ştie faptul că Simona se gândeşte la întemeierea unei familii după ce va încheia cu tenisul la cel mai înalt nivel.

Simona Halep, despre data nunții: „Încă nu am hotărât'

În urmă cu două săptămâni, când a fost întrebată despre inelul de logodnă, Simona Halep nu și-a putut ascunde entuziasmul.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. 

Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele'.

Întrebată despre planurile de nuntă, Simona a dezvăluit că nu cunoaște încă data evenimentului.

„Viața mea personală deja face parte din viața de sportivă, pot să le combin, sunt fericită și am o viață frumoasă. Sper să dau tot ce pot pe teren, mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic', a spus Simona Halep citată de gsp.ro.

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Cu prima soţie are un copil, iar de cea de-a doua s-a despărţit cu puţin înainte să fie cu Simona Halep.

Soţul Simonei este un om de afaceri care se ocupă de imobiliare. Toni are un complex rezidenţial în Bucureşti şi câştigă în fiecare lună 20.000 de euro doar din chirii.

Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton