Simona Halep și iubitul milionar, Toni Iuruc, SĂRUT pasional pe plajă. Avem imaginile!

.

Simona Halep (27 de ani) și iubitul ei, milionarul Toni Iuruc (40 de ani) au fost surprinși pe o plajă din Mamaia într-o ipostază rară. Campioana de la Wimbledon a fost fotografiată în tandrețuri cu noul iubit. Cei doi se relaxează la plajă și se poate vedea din fotografiile surprinse de paparazzi Click! cât este de fericită Simona Halep cu Toni Iuruc, acesta fiind recompensat de sportivă cu un sărut pasional, pe plajă.

 


Simona Halep se relaxează în  Constanța zilele acestea. După o perioadă tensionată, sportiva se află în orașul natal unde sâmbătă va prezenta trofeul de la Wimbledon, în cadrul unei ceremonii speciale la care sunt așteptați toți cei care o iubesc.

Astăzi, Simona Halep a făcut plajă la Mamaia, alături de iubitul ei, Toni Iuruc, s-au plimbat cu skyjetul și nu au făcut economie de gesturi tandre, mai cu seamă că povestea de dragoste dintre ei este încă la început.


Campioana de la Wimbledon a fost suprinsă sărutându-l pasional pe iubitul cu 13 ani mai mare, dovedind tuturor cât de fericită este în brațele sale.

Omul de afaceri Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape Simonei, atât în timpul antrenamentelor, cât și la meciurile oficiale. Însă nimeni nu a bănuit nimic pentru ca Toni a păstrat tot timpul distanța și abia de curând s-a aflat că, de fapt, cei doi sunt iubiți și nu doar prieteni.

 

foto: Click!