Simona Halep seamănă perfect cu mama ei! Cine e Tania Halep, femeia care stă în spatele succesului campioanei! FOTO

 Oana Pantazi
.

De Simona Halep este mândră o țară întreagă, dar cu siguranță nimeni nu a trăit bucuria recentei victorii ca părinții ei. De altfel, prima căreia i-a mulțumit Simona după victoria de la Wimbledon a fost mama ei. Iată cine este Tania Halep, femeia căreia cea mai bună tenismenă a României din toate timpurile îi datorează o parte din succesul ei!

 

Simona Halep trăiește în aceste zile cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Tenismena a adus în România trofeul de la Wimbledon, câștigat fără drept de apel în fața Serenei Williams și, mai mult, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Toni Iuruc, deci astrele îi sunt favorabile din toate punctele de vedere. Imediat după victorie, tenismena i-a mulțumit mamei sale, cea care a inspirat-o și a susținut-o mereu:

„Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de așa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spuneau că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Îi mulţumesc mamei mele!”

Simona Halep este copia la indigo a mamei sale

Mereu în umbra marii campioane, părinții Simonei au fost primii și cei mai înfocați susținători ai fiicei lor, a cărei dragoste pentru tenis a început să se manifeste încă de la vârsta de 4 ani. Tenismena nu s-a născut într-o familie avută – tatăl ei este inginer, iar mama, casnică – însă Tania și Stere Halep i-au fost dedicați trup și suflet Simonei. La meciurile importante, părinții și-au susținut permanent fiica din tribune, iar Simona i-a răsplătit cu prisosință.

De altfel, tenismena îi datorează mamei sale nu doar frumusețea interioară, ci și cea exterioară, pentru că Tania Halep pare versiunea puțin îmbătrânită cu faimosul Face App a fiicei sale. Cele două seamănă foarte bine și au același zâmbet fermecător. Mai mult Simona și mama ei au o relație foarte apropiată, campioana neezitând să îi declare dragostea și recunoștința mamei sale de fiecare dată.

Mamă, la mulți mulți mulți ani! Îți doresc să fii sănătoasă să trăiești alături de noi 100 de ani. Fii mândră de ceea ce ai realizat în viață. Îți mulțumesc că ai fost si ești mereu alături de mine, că m-ai susținut 120% să ajung unde îmi doream. Te îmbrătișez cu mare drag!', i-a scris Simona mamei sale de ziua ei.

Tania Halep este extrem de apropiată de fiica ei

Dacă până în 2014 puțini știau cum arată mama Simonei, iată că Tania Halep a devenit vedetă peste noapte, fiind protagonista unui spot publicitar pentru o companie de telefonie mobilă – un filmuleț în care bunicile gătesc, urcă fotografiile pe site-urile de socializare, iar apoi, invită tinerii la masă. În filmuleț a apărut, evident, și Simona, însă mama sportivei a furat atunci toată atenția, descurcându-se de minune în rol.

Scenariul spot-ului, bazat pe povești adevărate, nu este, se pare, departe de realitate, pentru că, se pare, Simona îi povestește mamei sale, prin intermediul apelurilor video, ce mâncăruri încearcă prin țări străine, în perioada în care sportiva este în turnee, în timp ce Tania Halep îi arată fiicei sale ce specialități gătește – una dintre ele fiind celebra plăcintă cu praz machedonească… Pe scurt, mama Simonei îi este fiicei sale și prietenă, și confidentă, dar și prima susținătoare.

Ce urmează de acum înainte pentru familia Halep? Simona își dorește foarte mult o medalie la Olimpiadă, așadar părinții ei vor fi, ca de obicei, alături de ea, și probabil cât de curând pentru sportivă vor bate clopotele de nuntă, pentru că relația ei cu Toni Iuruc a evoluat extrem de repede. Poate pe lângă victorii vor mai fi și eșecuri, însă simona va fi întotdeauna însoțită de cuvintele mamei sale: „Hai mamă, hai, luptă! Curaj!'

Simona Halep a câștigat Turneul de la Wimbledon!Simona Halep a câștigat Turneul de la Wimbledon!

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton