Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Când va avea loc nunta

.

La nici trei luni după ce relația lor a fost dezvăluită, iată că a venit și vestea cea mare – Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc, bărbatul de care este profund îndrăgostită. Iată când va avea loc evenimentul!

După ce a obținut victoria la Wimbledon, marea noastră tenismenă a punctat decisiv și în viața personală – Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc, care, după doar câteva luni de relație, a cerut-o de soție. Conform wowbiz.ro, omul de afaceri de origine machedonească a pus marea întrebare, iar Simona a zis DA.


Simona Halep se mărită la anul

Un apropiat al familiei a confirmat totul și a făcut dezvăluiri despre marele eveniment: ‘Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești’.

Conform sursei citate, la nunta marii campioane vor participa câteva sute de persoane, așadar pregătirile trebuie să înceapă din timp. ‘Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit’.


Simona își dorește să devină mamă

În urmă cu doar câteva luni, Simona Halep vorbea, într-un interviu, despre planurile de viitor și iată că, acum, sunt șanse să devină mamă mai repede chiar decât își imagina. „După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis’, spunea Simona.


Foto: Hepta, Instagram