Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. A avut boala anul trecut: "Sper să nu am reacții adverse"

.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. Campioana a venit îmbrăcată sport, cu părul prins și cu mască de protecție. În urmă cu câteva zile, sportiva anunța că este nerăbdătoare și că abia așteaptă să intre în rândul persoanelor vaccinate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a ajuns încrezătoare, la centrul de vaccinare. Miercuri dimineață a venit rândul ei pentru a se imuniza împotriva acestui virus. Imediat după ce a terminat cu procedurile și s-a vaccinat, Simona Halep a făcut o serie de declarații.


Campioana se simte foarte bine și speră să nu aibă parte de reacții adverse. Unul dintre motivele pentru care a luat această decizie a fost că își dorește să joace cât mai mult fără probleme de sănătate, cu atât mai mult cu cât își dorește din tot sufletul să participe la Olimpiadă.


În această perioadă, sportiva se află într-o perioadă de recuperare și luptă ca să își îndeplinească visul legat de Olimpiadă. Se pregătește intens alături de echipa ei și este convinsă că are șanse la o medalie.

'Sunt bine acum, sper să nu am reacții adverse niciodată. Sunt în recuperare acum. Vreau să merg 100% la Olimpiadă și să fac și treabă bună. Se vorbește din ce în ce mai mult de Olimpiadă. Sper să reușesc să iau o medalie, oricare ar fi ea. Sper să nu fie greu. De-abia a început anul. Sper să joc bine la fiecare turneu cum am făcut-o și în Australia. Încă nu ne-am pregătit, sperăm că în mai ne antrenăm mai mult', a spus Simona Halep la Antena Stars.


Citește și: Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă:'El îmi zice – nu ești la tenis, ușor!'

Citește și: Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Simona Halep:'Medicul mi-a recomandat să fac un test’


Citește și: Simona Halep, primele declarații despre copil:'Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis'

Ce spune Simona Halep despre vaccin

Simona consideră că acest vaccin este singura metodă prin care omenirea poate avea șanse să scape de pandemie. De altfel, sportiva a trecut deja prin experiența infectării cu COVID-19. Ea a anunțat la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut că a luat acest virus, cu toate că s-a protejat cât a putut de mult.

'Dacă este singura modalitate de a scăpa de pandemie consider că trebuie să ne facem vaccinul, dar fiecare decide pentru el. Eu de asta am venit aici, să îl fac‘, a spus acum Simona Halep la Antena Stars.


Ea declara la acel moment că a avut, din fericire, o formă ușoară. Chiar și așa, spaima că s-ar putea întâmpla ceva mai rău i-a dat de furcă.

M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă', a mărturisit sportiva.