Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cum arată la 10 zile de când s-a îmbolnăvit: "Mă simt minunat!"

.

La câteva zile după ce a anunțat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, Simona Halep a postat un mesaj pentru fanii ei, pe rețelele de socializare, în care vorbește despre starea ei de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep dezvăluie că se simte bine, după ce a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus. În urmă cu câteva zile, sportiva anunța că s-a autoizolat și continuă recuperarea și, din fericire, are simptome ușoare.


Simona Halep a postat un mesaj pe contul de Twitter prin care își liniștește fanii. Spune că se simte bine la momentul actual și că le mulțumește tuturor persoanelor care i-au transmis gânduri bune. 


‘Vă mulțumes pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat’, a scris Simona Halep pe Twitter, în dreptul unei fotografii din izolare.

Mesajul vine la câteva zile după ce Simona și-a anunțat fanii că s-a autoizolat acasă și are simptome ușoare ale coronavirusului. Jucătoarea de tenis s-a arătat foarte pozitivă în ceea ce privește recuperarea ei.


‘Salutare tuturor, vreau să anunț că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă și recuperarea merge bine, cu simptome ușoare. Mă simt bine… vom trece cu bine prin asta împreună’, a spus sportiva pe pagina sa de Twitter, acum câteva zile.

În comentarii, fanii i-au transmis numai sănătate și gânduri bune: „Fii puternică Simona! Iti doresc sa te insanatosesti cit mai repede! Esti tinara si vei trece si peste acest obstacol. Nu poti fi batuta de un amarat de virus… si chinezesc pe deasupra. Multa sanatate si sa te vedem cat mai repede din nou pe teren! HAI SIMONA!’,


„Îmi pare rău să aud asta despre tine!Îți doresc multă sănătate și putere campioana noastră!!Sper să treci bine și repede peste asta ❤❤❤’, „Nu te mai uita la stiri. Ai grija de mentalul tau si intr-o saptamana o sa te simti mai bine!’.

Simona Halep a încheiat sezonul competițional cu aproape o lună înainte să fie depistată cu COVID-19, pe 4 octombrie, când a fost eliminată în optimile Roland Garros, după 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek, jucătoare ce avea să câștige trofeul de la Paris.


Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an. Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

Citește și:

Raluca Pascu, surprinsă în timp ce se mută. Fosta soție a lui Pepe este consolată de familie și prieteni

Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: ‘Șocul a fost destul de mare’

Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…'