Simona Halep, primele declarații despre nunta cu Toni Iuruc. Unde visează campioana de la Wimbledon să se mărite

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep este pregătită să se mărite cu iubitul ei, Toni Iuruc, iar petrecerea programată pentru 2020 se preconizează „a anului'. Presa străină este convinsă că nunta Simonei Halep o va depăși pe cea a lui Rafael Nadal, despre care s-a scris că a fost evenimentul matrimonial al anului 2019. Campioana de la Wimbledon este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă și visează să se mărite la malul mării.

„Nu stiu daca o vom tine la mare sau intr-un alt loc. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine', a spus Simona Halep.

Presa din Italia, citată de digisport.ro, susţine că dacă nunta lui Rafa Nadal a fost evenimentul matrimonial al anului 2019, se pregăteşte şi cea a Simonei Halep pentru 2020. S-a scris și despre data la care va avea loc fericitul eveniment. Astfel, Simona Halep ar dori să programeze nunta imediat după încheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, şi-ar fi dat acordul săptămâna trecută.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa”, a spus campioana de la Wimbledon, conform Tennis World Italia.

Simona Halep își dorește copii, însă după ce își va încheia cariera în tenis.

„Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva.

Oficial, Simona Halep (28 de ani) este într-o relație cu Toni Iuruc (40 de ani) din această vară, când au fost suprinși sărutându-se pe plajă, însă nu se știe cu exactitate de când sunt împreună.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton