Simona Gherghe, suspectată de pancreatită în timpul sarcinii. Vedeta s-a temut că va muri în luna a noua

.

Simona Gherghe a trecut, în timpul sarcinii, printr-o perioadă de groază. Vedeta s-a temut pentru viața ei când, în ultima lună, a fost anunțată că este foarte posibil să sufere de o boală incurabilă. Suspectată de pancreatită, o boală extrem de gravă, care aproape că i-a adus sfârșitul și lui Teo Trandafir, Simona a povestit în interviul exclusiv acordat revistei VIVA!, despre acele momente de groază.

Despre existența unor probleme de sănătate cu care Simona Gherghe s-a confruntat în timpul sarcinii se știa, însă, până acum, nu s-a aflat despre ce era vorba. În exclusivitate pentru revista VIVA!, vedeta TV a detaliat:


Q: Știu că ai avut o serie de probleme în primul trimestru de sarcină… Cum ai trecut peste acele momente? Bănuiesc că psihicul unei femei însărcinate este foarte sensibil…

A: De fapt, cele mai mari probleme le-am avut în ultima lună de sarcină, când am fost suspectă de pancreatită. A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să ţin un regim alimentar sever, altfel riscam ce e mai rău. Dar am avut încredere în medicul meu şi am ştiut că va fi bine, până la urmă, ne-a spus Simona.


Alte detalii în exclusivitate, dar și imagini în premieră despre nunta secretă a Simonei Gherghe găsiți în numărul de noiembrie al revistei VIVA!, disponibil de ieri, 1 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei.