Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate post COVID-19: ”E o poveste care se tot repetă”

.

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate post COVID-19. Știm cu toții faptul că în trecut frumoasa prezentatoare TV a fost de mai mult ori contaminată cu nemilosul virus, care a făcut ravagii peste tot în lume, Covid-19. Ei bine însă, deși pe atunci a trecut cu bine peste el, a rămas cu câteva afecțiuni post Covid-19, care și în prezent îi dau numeroase bătăi de cap și nu reușește să scape de ele. Iată despre ce este vorba, de fapt, și ce a pățit Simona Gherghe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate post COVID-19. Simona Gherghe nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. Frumoasa prezentatoare TV se confruntă cu probleme de sănătate mai vechi. Aceasta a sezsizat că are asftel de afecțiuni mai tot timpul când răcește, asta după ce a fost infectată cu Covid-19. Totuși, oricâte pastile ar lua și încearcă să le trateze, totul este în zadar.

În trecut, Simona Gherghe, cât și întreaga ei familie, s-au confruntat cu Covid-19. Nici bine nu au scăpat de el pe atunci, căci s-au și îmbolnăvit din nou. Din fericire, problemele de sănătate pe care le are acum prezentatoarea TV nu sunt de aceeastă natură, însă au o legătură strânsă.


Citește și: Simona Gherghe a împlinit 45 de ani.Ce cadou emoționant a primit din partea copiilor ei

Citește și: De la ce pornesc certurile între Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan:„Important e că ne așezăm la masă și discutăm’

Citește și: Andreea Raicu, adevărul despre relația cu Matei Stratan:„Mi-am făcut o promisiune că…’

Citește și: Gina Pistol a plâns în semifinala Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi:'M-am emoționat. Sunt…'

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate post COVID-19


Simona Gherghe este destul de activă în mediul online și se bucură de o mare comunitate de oameni. Tocmai de asta, frumoasa prezentatoare TV împărtășește cu ei atât lucrurile bune, cât și pe cele mai puțin plăcute, cum ar fi că se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta nu se simte deloc bine și are dureri de gât puternice și o răgușeală acută. Deși a luat tot felul de pastile pentru a-i trece, lucrurile nu s-au ameliorat deloc, ba din contră.


Când au început aceste probleme de sănătate

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor că infecția cu Covid-19 și-a pus amprenta asupra corpului ei. Încă de atunci, la fiecare răceală s-a confruntat cu dureri puternice în gât și răgușeală acută, simptome ce nu se diminuează câteva zile bune indiferent de ce pastile ia. Înainte de a fi contaminată cu Covid-19, prezentatoarea TV susține că niciodată o răceală nu ținea atât de mult și nu era atât de dură.

„Eu, după cum îmi simțiți vocea, sunt răgușită de câteva zile și mă doare foarte tare gâtul. E o poveste care se tot repetă de când am avut prima dată COVID, în luna februarie și cred că am rămas cu o sensibilitate. Cert este că, de fiecare dată când răcesc, pățesc treaba asta cu gâtul, cu durerile și cu răgușeala’, a povestit Simona Gherghe, pe Instagram.


Fiul Simonei Gherghe, la un pas de a ajunge pe mâinile medicilor

În urmă cu doar câteva zile, și fiul Simonei Gherghe s-a confruntat cu o răceală mai puternică decât de obicei. Frumoasa prezentatoare TV s-a îngrijorat imediat, asta fiindcă spitalele erau pline de copii care aveau viroză, astfel că se gândea ca micuțul ei să nu aibă aceeași problemă. Din fericire, tratamentul și-a făcut efectul foarte bine, astfel că acum este perfect sănătos și plin de viață.


„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău…Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!’, a spus la acel moment Simona Gherghe, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram