Simona Gherghe, înspăimântată după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator! Vedeta va naște tot prin cezariană

 Oana Pantazi
.

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Simona Gherghe a fost extrem de afectată la aflarea veștii că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul nașterii. La fel ca Andreea Bălan, vedeta Antenei 1 va naște tot prin cezariană.

Nu a mai rămas mult până ce Simona Gherghe își va strânge în brațe cel de-al doilea copil. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, vedeta Antenei 1 este într-o formă de invidiat și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a băiețelului ei, care se va numi Ioan, la fel ca tatăl ei. Simona s-a decis să intre în concediu de maternitate în luna aprilie, deci momentul când va naște este aproape.

Dat fiind că, în sarcina trecută, a fost în pragul pancreatitei și a trebuit să țină un regim drastic, Simona a mâncat foarte sănătos în această perioadă și nu a mâncat deloc zahăr, astfel încât nu a avut probleme. În lumina ultimelor evenimente însă, vedeta are noi motive de spaimă – simona a fost extrem de impresionată de momentele dramatice prin care a trecut Andreea Bălan, care a fost cât pe ce să-și piardă viața în timpul operației de cezariană, din cauza unui stop cardio-respirator, cauzat de o afecțiune rară. Chiar dacă embolia amniotică afectează una din 80.000 de gravide, Simona nu poate să nu se gândească și din altă perspectivă la momentul nașterii, care este atât de aproape.

Simona va face cezariană la indicația medicului

„Pe mine m-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan şi cred că orice femeie însărcinată stă cu sufletul strâns şi se teme acum să nu păţească la fel. Ştiu că este un caz rar, că astfel de probleme apar la o persoană din 80.000, dar sunt speriată. Se discută acum despre naşterea prin operaţie cezariană, dar la mine aceasta este indicaţia dată de medic. Nu este moft”, a declarat Simona. Suntem convinși că nu va fi cazul și că Ioan va veni pe lume fără probleme. Părinții lui și surioara, Ana Georgia, îl așteaptă cu nerăbdare.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan SăndulescuSimona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton