Simona Gherghe a plecat de la "Acces Direct"?! Anunțul neașteptat făcut de vedetă

 Oana Pantazi
.

Bomba anului în televiziune, dacă va fi confirmată oficial de vedeta Antenei 1, este plecarea Simonei Gherghe de la emisiunea „Acces Direct”, show la cârma căruia a fost din 2010, singurele perioade de pauză fiind cele două concedii de maternitate.

Numele Simonei Gherghe este strâns legat de cel al emisiunii „Acces Direct”, a cărei prezentatoare a fost până de curând, dar și de cel al Antenei 1, aceasta fiind una dintre clee mai iubite vedete al postului. Recent însă, în media a apărut vestea că Simona, după terminarea concediului maternal, nu se va mai întoarce la „Acces Direct”. Conform unor surse care au făcut dezvăluiri pentru click, Simona Gherghe și-ar fi anunțat șefii că nu mai dorește să se întoarcă la cârma emisiunii de la ora 17 și că își dorește să prezinte un alt format.

De altfel, nu este prima dată când acest subiect este dezbătut, chiar Simona povestind recent, la emisiunea „Răi, da buni”, că nu știe când se va întoarce și nici în ce formulă. Iar ulterior, vedeta Antenei 1 a refuzat să discute cu presa despre acest subiect, menționând doar că, momentan, este în concediu postnatal.

Simona Gherghe dorește să prezinte un alt format de emisiune

Un alt indiciu că zvonurile despre plecarea Simonei Gherghe de la Antena 1 nu sunt chiar neîntemeiate ar fi faptul că vedeta a dat recent un interviu pentru Wowbiz (Kanal D). După cum se știe, vedetele unui trust de televiziune nu dau (aproape) niciodată interviuri pentru posturile rivale și nici nu acceptă să apară în emisiuni. Este o lege nescrisă – sau, de multe ori, certificată de contracte de exclusivitate -, așa că fiecare post își apără vedetele de posibilitatea de a le furniza știri potențiatoare de trafic celorlalți. Drept urmare, nu este exclus ca, după terminarea concediului maternal, pe Simona Gherghe să o vedem – de ce nu? – chiar la Kanal D…

Simona Gherghe a născut un băiețel în luna mai, căruia i-a pus numele Vlad Ioan, și mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Vedeta este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton